Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament habilita un servei especial d’autobús gratuït per Tots Sants Els autobusos connectaran la rambleta de Joan Miró amb el cementiri municipal entre les 9 i les 18 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament habilita un servei especial d’autobús gratuït per Tots Sants

Els autobusos connectaran la rambleta de Joan Miró amb el cementiri municipal entre les 9 i les 18 h

Fins diumenge, el cementiri obre de manera ininterrompuda de 9 a 18 h (foto: Ajuntament).
Fins diumenge, el cementiri obre de manera ininterrompuda de 9 a 18 h (foto: Ajuntament)

Aquest divendres 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, RubíBus habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb el cementiri municipal. El servei funcionarà entre les 9 i les 18 h amb una freqüència de pas de 15 minuts. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es repeteix cada any, és facilitar l’accés dels rubinencs i les rubinenques al cementiri durant aquesta jornada.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

  • Sentit cementiri: rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.
  • Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.

Coincidint amb Tots Sants, el cementiri amplia l’horari d’obertura fins al diumenge 3 de novembre. Les persones interessades a visitar la instal·lació hi poden accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del dilluns 4 de novembre es recuperarà l’horari habitual (de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h).

Aquest divendres 1 de novembre tindrà lloc la tradicional pregària pels difunts que ofereix el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat. La cerimònia tindrà lloc a les 17 h al mateix cementiri. Aquests dies, a més, la instal·lació s’ambienta amb l’audició de música clàssica.