Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí organitza nous ECOtallers en clau de RE per fomentar la prevenció de residus El tret de sortida d’aquest nou cicle tindrà lloc el 25 de setembre amb un monogràfic sobre cosmètica natural, que ja té totes les places cobertes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament de Rubí organitza nous ECOtallers en clau de RE per fomentar la prevenció de residus

El tret de sortida d’aquest nou cicle tindrà lloc el 25 de setembre amb un monogràfic sobre cosmètica natural, que ja té totes les places cobertes

Durant el primer ECOtaller es mostrarà als i les assistents a fer cosmètics naturals amb ingredients casolans (foto: Ajuntament).
Durant el primer ECOtaller es mostrarà als i les assistents a fer cosmètics naturals amb ingredients casolans (foto: Ajuntament)

El Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament de Rubí impulsa, durant l’últim quadrimestre de l’any, una nova tanda d’ECOtallers en clau de RE. Es tracta de diversos monogràfics gratuïts a través dels quals es vol fomentar la reutilització, la reparació i la restauració d’aquells objectes que han envellit però als quals encara els queda molta vida. La iniciativa també busca promoure la prevenció de residus i el respecte pel medi ambient. 

La primera activitat, que ja té totes les places cobertes, tindrà lloc el 25 de setembre (17.30 h – Ateneu) i estarà dedicada a la cosmètica natural. A Pell sana després de l’estiu s’explicarà a les persones assistents com confeccionar productes cosmètics amb elements naturals i com prevenir tant l’ús d’envasos de plàstic com la generació de residus químics.

El 19 d’octubre (18 h – Ateneu) serà el torn d’un altre clàssic: l’ECOtaller de manteniment d’ordinadors. En aquesta sessió, els i les participants aprendran a allargar la vida dels ordinadors i a optimitzar-ne el seu funcionament. Les inscripcions encara no estan obertes. 

El 20 de novembre (17.30 h – Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler) s’ha organitzat el taller Decoració de Nadal en família, en el marc del programa Efecte E. L’activitat, que consistirà a elaborar elements decoratius amb material reciclat, s’adreça a infants de 3 a 12 anys i a les seves famílies. Les inscripcions s’han de realitzar enviant un mail a l’adreça .

I, per últim, s’ha preparat una doble sessió d’iniciació a la restauració de mobles els dies 19 i 20 de novembre (18 h – Escola d’Adults), que formarà part de la programació de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Les inscripcions s'obriran un parell de setmanes abans del taller. 

Les persones interessades a rebre informació per correu electrònic de les activitats que organitza el Servei Educatiu de Residus poden sol·licitar-ho a l’adreça