Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí asfalta un tram del carrer Schubert, al polígon industrial de Can Jardí Un cop finalitzada aquesta actuació, també es pavimentarà de nou un tram de l’avinguda de Can Rosés i de la carretera de Terrassa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L’Ajuntament de Rubí asfalta un tram del carrer Schubert, al polígon industrial de Can Jardí

Un cop finalitzada aquesta actuació, també es pavimentarà de nou un tram de l’avinguda de Can Rosés i de la carretera de Terrassa

Durant aproximadament una setmana es duran a terme les obres d'asfaltatge al c. Schubert.
Durant aproximadament una setmana es duran a terme les obres d'asfaltatge al c. Schubert

L’Ajuntament de Rubí inicia aquesta setmana les obres de pavimentació del carrer del Compositor Schubert, al polígon industrial de Can Jardí. Aquests treballs estan inclosos al Pla d’asfaltatge als polígons industrials – c. Compositor Schubert, av. Can Rosés i ctra. de Terrassa, que compta amb un pressupost global de 280.894,05 euros. Un cop finalitzades les tasques al c. Schubert, l’empresa adjudicatària de les obres, Asfaltos Augusta, SL, durà a terme les altres dues actuacions.

En el cas del c. Compositor Schubert, les obres d’asfaltatge abasten la totalitat de la seva superfície, des de la rotonda amb el c. Compositor Bizet i fins la cruïlla amb el c. Compositor Schumann. L’objectiu d’aquesta actuació és la renovació del pavimentat de la calçada, que ja ha esgotat la seva capacitat resistent i presenta deterioraments superficials.

La durada prevista de les obres és d’aproximadament una setmana. Durant l’execució dels treballs no es veurà restringit el trànsit al polígon, ja que els vehicles es podran desviar pels carrers Compositor Stravinsky i Compositor Schumann i per l’avinguda del Compositor Bizet. Es donarà accés exclusivament als vehicles que hagin d’entrar i sortir de les empreses ubicades en aquest tram. El consistori vetllarà per minimitzar les molèsties que puguin ocasionar aquests treballs al conjunt de les activitats empresarials de la zona.