Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Rubí amplia i fa accessibles les voreres d’un tram del carrer Virgili Durant les dues setmanes que és previst que durin les obres, aquesta via quedarà tallada al trànsit entre els carrers Cervantes i Llobateras https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/l2019ajuntament-de-rubi-amplia-i-fa-accessibles-les-voreres-d2019un-tram-del-carrer-virgili/@@images/image/preview

L’Ajuntament de Rubí amplia i fa accessibles les voreres d’un tram del carrer Virgili

Durant les dues setmanes que és previst que durin les obres, aquesta via quedarà tallada al trànsit entre els carrers Cervantes i Llobateras

Durant l’execució de les obres, que duraran uns quinze dies, aquest tram del c/ Virgili quedarà tallat al trànsit.
Durant l’execució de les obres, que duraran uns quinze dies, aquest tram del c/ Virgili quedarà tallat al trànsit

L’Ajuntament de Rubí urbanitzarà el tram del carrer Virgili situat entre els carrer Cervantes i Llobateras en el marc del Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015. Els treballs, que han estat adjudicats a l’empresa Construcciones Fertres SL per un import de 49.448,85 euros, s’iniciaran aquest dilluns i tindran una durada de dues setmanes.

Les obres consistiran en l’ampliació de les voreres d’aquest tram de carrer per tal que siguin accessibles: un cop finalitzin aquests treballs, una de les voreres tindrà una amplada variable d’1,8 a 2 metres, mentre que l’altra serà d’1 metre. La calçada tindrà una amplada de 3 metres.

Durant l’execució de les obres, que és previst que s’allarguin uns quinze dies, el carrer Virgili entre els carrers Cervantes i Llobateras quedarà tallat al trànsit. Tot i així, es permetrà l’accés als veïns d’aquest tram de carrer. Els vehicles s’hauran de desviar pel passeig de la Riera i el c/ Santa Llúcia.

Pla d’inversions financerament sostenible
L’Ajuntament de Rubí destina 26,3 milions d’euros al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015, un paquet d’actuacions amb el qual es pretén posar la ciutat al dia, fent especial incidència en la millora de l’espai públic.

El Consistori rubinenc va impulsar aquest pla en el moment en què el Govern central va obrir la possibilitat de destinar el romanent positiu de Tresoreria que tenien els ajuntaments a inversió, en comptes de destinar-ho a amortitzar deute, com establia la Ley Orgánica de Estabilidad Presupuestaria y Sostenibilidad Financiera fins aleshores.

Les actuacions incloses al Pla d’inversions financerament sostenible 2014-2015 són molt diverses: des de la millora d’equipaments esportius i educatius fins a l’arranjament d’espais naturals de la ciutat, passant per la remodelació de diverses places o la millora de carrers i voreres tant al nucli urbà com als polígons industrials, entre d’altres.