Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament col·loca uns seients provisionals en aquelles parades de l’autobús que van patir robatoris a finals d’any Aquests bancs, que properament seran substituïts per les estructures d’acer inoxidable definitives, són de fusta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament col·loca uns seients provisionals en aquelles parades de l’autobús que van patir robatoris a finals d’any

Aquests bancs, que properament seran substituïts per les estructures d’acer inoxidable definitives, són de fusta

A la parada Estació-Rubí+D ja s’han col·locat els llistons de fusta provisionals.
A la parada Estació-Rubí+D ja s’han col·locat els llistons de fusta provisionals

L’Ajuntament de Rubí està col·locant aquests dies uns seients provisionals de fusta en aquelles parades de l’autobús urbà que el passat mes de desembre van patir el robatori dels bancs d’acer inoxidable. Mentre Alpha Publicidad, l’empresa que assumeix el manteniment de les marquesines on s'ubiquen les parades de l'autobús a canvi de gestionar la publicitat exterior de la ciutat, espera que li subministrin els bancs definitius, ara s’estan instal·lant aquestes estructures de fusta, amb l’objectiu que els usuaris puguin seure mentre esperen que arribin els autobusos.

A mitjans de desembre, van ser sostrets els bancs d’acer inoxidable d’una desena de marquesines de la ciutat: les quatre de la parada Estació-Rubí+D, les dues del CAP Anton de Borja, la d’Estació FGC (Can Cabanyes), la de Doctor Ferran, la de Joan Puig i la de Ca n’Alzamora. Alpha Publicidad ja va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

L’adquisició d’aquesta vintena de llistons de fusta ha tingut un cost de 375 euros. Un cop es col·loquin els seients definitius d’acer inoxidable, els llistons es reaprofitaran per renovar diversos bancs de la ciutat.