Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament activa de manera preventiva els recursos en cas de neu Entre avui i demà és possible que nevi per sobre dels 400 metres i, de manera puntual, als 200 metres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’Ajuntament activa de manera preventiva els recursos en cas de neu

Entre avui i demà és possible que nevi per sobre dels 400 metres i, de manera puntual, als 200 metres

Mapa de la previsió de neu (foto: Meteo.cat) .
Mapa de la previsió de neu (foto: Meteo.cat)

Els diversos serveis de l'Ajuntament de Rubí implicats en episodis de neu s’han activat aquest dimecres al matí en fase de pre-alerta per possibilitat de nevades. Protecció Civil, Policia Local, Brigada, Parcs i Jardins i el voluntariat de Protecció Civil, entre d'altres, així com diversos serveis externs, estan preparats per actuar immediatament si fos necessari.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu nevades per sobre dels 400 metres al Vallès Occidental durant el dia d’avui, si bé Rubí està situat a una cota més baixa que el llindar previst. El nivell de risc per nevades al Vallès Occidental és de 2 sobre 6. Tot i això, el consistori té preparats els diferents equips humans i tècnics per si fos necessari.

Aquesta activació puntual se suma a les actuacions que s'efectuen de forma continuada durant tota aquesta època de l'any: el control dels punts d'aigua del municipi (fonts, regs automàtics, control de la neteja de carrers amb aigua, etc.) o la distribució de sal a diversos emplaçaments per tal que la ciutadania, entre d’altres, pugui fer-ne ús en cas de glaçades o nevades.

A l'aplicació Rubí Ciutat trobaràs els consells de la Generalitat en cas de precipitacions en forma de neu. L’aplicació està disponible per descarregar gratuïtament des de les botigues Google Play ─per a sistemes Android─ i Apple Store ─per a sistemes iOS─.