Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFA de l’Escola Torre de la Llebre guanya el Concurs de Comparses de Carnaval amb “Torreverano azul” El segon premi ha recaigut en “La mar” de l’AFA de l’Escola Ca n’Alzamora, mentre que el tercer se l’ha endut l’AFA de l’Escola Balmes amb “La mansión encantada” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L’AFA de l’Escola Torre de la Llebre guanya el Concurs de Comparses de Carnaval amb “Torreverano azul”

El segon premi ha recaigut en “La mar” de l’AFA de l’Escola Ca n’Alzamora, mentre que el tercer se l’ha endut l’AFA de l’Escola Balmes amb “La mansión encantada”

La comparsa guanyadora amb el regidor d’Educació (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres).
La comparsa guanyadora amb el regidor d’Educació (foto. Ajuntament de Rubí – Localpres)

La proposta Torreverano azul de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Torre de la Llebre ha estat reconeguda amb el primer premi del Concurs de Comparses de Carnaval, organitzat per l’Ajuntament. En una elecció molt ajustada, el jurat s’ha decantat per aquesta creació inspirada en la sèrie de televisió Verano azul, en la qual van participar al voltant d’un centenar de persones.

La comparsa que s’ha endut el segon premi ha estat La mar, de l’AFA de l’Escola Ca n’Alzamora, una representació de diferents elements de temàtica marina que va ser la més multitudinària de la rua de dissabte, gràcies a la mobilització de prop de 250 persones.

El tercer premi ha recaigut en La mansión encantada de l’AFA de l’Escola Balmes, una comparsa amb prop de cent participants caracteritzats com a elegants esperits d’època.

Les comparses guanyadores rebran de premi 1.400 €, 700 € i 400 € respectivament.

Un total de setze grups han participat enguany al Concurs de Comparses de Carnaval. El  jurat ha puntuat la seva actuació a la rua de dissabte segons els següents criteris: el conjunt del col·lectiu, la creativitat del vestuari, l’ambientació musical i el suport d’elements complementaris de figuració. Els tres premis atorgats s’han resolt per molt pocs punts de diferència, atesa la gran qualitat de les comparses participants.

El veredicte s’ha fet públic aquest dimarts en un acte al Museu Municipal Castell (MMUC). L’encarregat de lliurar els guardons ha estat el regidor d’Educació, Víctor García Correas, qui ha destacat l’alt nivell de les propostes d’enguany i el temps i l’esforç que la comunitat educativa hi ha dedicat. “Totes les comparses heu fet un treball magnífic. Totes teniu molt mèrit. Torreverano azul em va arribar al cor, com a tots els nens de Verano Azul. Heu sabut traslladar el missatge mediambiental i d’amistat de la sèrie i ara està encara més vigent”, ha conclòs.

L’acte de lliurament dels premis també ha servit per entregar un reconeixement a Jordi Alvarado Balcàzar, alumne de primer curs del Grau Mig de Gràfica Interactiva a l’Escola d’Art i Disseny edRa, que ha creat la il·lustració del cartell de Carnaval d’aquest any.

El Carnaval arribarà a la seva fi aquest dimecres amb la crema de la Sardina i la seva habitual litúrgia: seguici fúnebre des de la plaça de Pearson a partir de les 18 h, amb la participació de La Cremallera Teatre, La Tal, els Tronats del Tabal de la Colla de Diables de la Riera de Rubí i la Vella Quaresma de l’Escola de l’Esbart Dansaire de Rubí de La Tal; i crema a l’Escardívol sobre les 19 h, a càrrec de la Colla de Diables de la Riera

Objectius de Desenvolupament sostenible