Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Foc i música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan a Rubí Després dels actes tradicionals, que inclouen l’encesa de la foguera, es podrà gaudir del concert del grup de versions Big Mouthers Covers https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Foc i música protagonitzaran la revetlla de Sant Joan a Rubí

Després dels actes tradicionals, que inclouen l’encesa de la foguera, es podrà gaudir del concert del grup de versions Big Mouthers Covers

Big Mouthers Covers posaran la música (foto cedida).
Big Mouthers Covers posaran la música (foto cedida)

Rubí celebrarà la revetlla de Sant Joan aquest divendres 23 de juny amb els actes ja tradicionals. La festa culminarà a l’Escardívol amb l’encesa de la foguera i música fins a la matinada.

La celebració s’iniciarà a les 23.30 h a la plaça de Pere Aguilera, on les autoritats municipals rebran la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. Cap a la mitjanit, el foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol recorrent el passeig de Pau Claris, el carrer de Cadmo i el carrer de Joaquim Blume. Un cop a l’Escardívol, tindrà lloc un raval de foc que enllaçarà amb l’encesa de la foguera.

El gran fi de festa el posarà el concert de Big Mouthers Covers i la posterior discoteca fins a les 3 h. Big Mouthers és una de les bandes de versions més populars de Barcelona, amb més de 2.000 concerts, prop de 200 actuacions anuals i i residències en sales com Luz de Gas. El seu repertori són els grans èxits de tots els temps, que interpreten en format medley. Els seus directes estan plens d’energia i inclouen des de hits del pop fins a grans himnes del rock.

Per tal que aquesta sigui una revetlla segura, Proteció Civil de l'Ajuntament de Rubí recomana, com sempre, seguir els consells d'autoprotecció recollits al web municipal.

          

Buidatge de l’Escardívol

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan i de la posterior Festa Major, l’aparcament de l’Escardívol haurà de començar a buidar-se de vehicles aquest dijous 22 de juny. A partir de les 6 h, ja no s’hi deixarà aparcar a la meitat més propera a la caseta del Servei d’Esports i, a partir del dissabte 24 de juny, tampoc es podrà deixar el vehicle a la zona pròxima a la rotonda.