Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posen a la venda les entrades per als concerts del RRandom de Cepeda, Alba Molina, La Mare i Paula Mattheus Totes les actuacions tindran lloc al Teatre Municipal La Sala entre el 24 juny i el 3 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Es posen a la venda les entrades per als concerts del RRandom de Cepeda, Alba Molina, La Mare i Paula Mattheus

Totes les actuacions tindran lloc al Teatre Municipal La Sala entre el 24 juny i el 3 de juliol

Cepeda arriba a Rubí en un moment de gran èxit com a cantant i compositor (foto cedida).
Cepeda arriba a Rubí en un moment de gran èxit com a cantant i compositor (foto cedida)

Aquest divendres 3 de juny, es posen a la venda les entrades per a tots els concerts programats al Teatre Municipal La Sala dins el Rubí Random Music Festival. L’equipament acollirà les actuacions d’Alba Molina (24 de juny), Cepeda (26 de juny), La Mare (27 de juny) i Paula Mattheus (3 de juliol).

Filla dels integrants del duo flamenc Lole y Manuel, Alba Molina va rebre el premi a “artista revelació” als Premis de la Música i també el primer disc d’or amb el seu debut discogràfic, Despasito. El 2020, va editar El beso, un disc autoproduït on canvia de registre i presenta onze temes compostos per amics propers, amb un so que fusiona jazz i flamenc. En aquesta gira, Alba Molina puja a l’escenari acompanyada del pianista cubà Pepe Rivero, per oferir una nova visió del repertori de Lole y Manuel i d’altres grans clàssics.

El cantant gallec Cepeda es troba en un gran moment com a artista i compositor. Actualment es troba embarcat a la gira de presentació del seu nou treball, Sempiterno, que sortirà a la venda aquest 2022. Amb el seu primer tour, va rebre el Ticket of the Year al millor esdeveniment nacional 2019 i a l’esdeveniment més esperat 2020, atorgat per Ticketmaster.

La Mare és una cantautora gaditana que actualment desenvolupa la seva carrera musical a Madrid, on participa de diferents projectes socials, artístics i musicals. El seu tercer disc, Mi raíz, que presentarà a Rubí, combina la fusió rítmica i els sons iberoamericans amb l’emoció, la intimitat i el compromís habituals en les seves lletres.

Completa el cartell del Teatre Municipal La Sala Paula Mattheus, cantautora basca que forma part de la nova fornada de joves artistes autodidactes de gran projecció. Després d’exhaurir entrades a ciutats com Madrid, Barcelona, València i Bilbao, Paula Mattheus segueix amb la gira de presentació del seu primer EP Veintitantas Primaveras, en què també interpreta els seus pròxims llançaments.

Les entrades per a La Mare i Paula Mattheus estan disponibles a la plataforma Koobin des d’aquest matí, mentre que les localitats per a Alba Molina i Cepeda es posaran a la venda aquest mateix divendres a partir de les 18 h a la mateixa web. Les entrades per a La Mare, Paula Mattheus i Alba Molina tenen un preu de 10 €, i les de Cepeda, de 13 €.