Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa la plataforma de vals descomptes Rubí s’ho val S’han emès 10.000 vals de 10 euros i 20.200 vals de 5 euros que la ciutadania pot adquirir a meitat de preu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

En marxa la plataforma de vals descomptes Rubí s’ho val

S’han emès 10.000 vals de 10 euros i 20.200 vals de 5 euros que la ciutadania pot adquirir a meitat de preu

Els vals es poden bescanviar entre el 5 de desembre i el 5 de gener.
Els vals es poden bescanviar entre el 5 de desembre i el 5 de gener

La plataforma telemàtica Rubí s’ho val que articula la campanya de vals descomptes d’aquest Nadal ja s’ha posat en marxa.

Fins al 4 de gener, els establiments comercials es poden adherir  a la proposta i la ciutadania hi pot adquirir els vals descompte. La iniciativa té un doble objectiu: promoure el consum a les botigues de Rubí i donar un cop de mà a les famílies en el moment de fer les seves compres de Nadal.

S’han emès 10.000 vals per valor 10 euros i 20.200 vals per valor 5 euros. Cada val es finança al 50 % entre el consumidor i el consistori. Així, els vals valorats en 10 euros, costen 5 euros al consumidor que els podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté un compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros. La ciutadania podrà fer servir els vals descompte entre el 5 de desembre i el 5 de gener a les botigues adherides a la campanya.

La proposta s’ha concretat a través d’un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Terrassa dotat amb 100.500 € i s’emmarca en les mesures de suport al comerç de proximitat per fer front a les conseqüències econòmiques de la Covid – 19. El sistema de vals de compra permetrà una injecció de 201.000 euros al comerç local.