Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Vermuts Musicals tornaran al Celler a partir del 28 d’abril La temporada inclou quatre actuacions a càrrec de les formacions Ganzá, Quantum +, Marina Vallet Quartet i Paula Peso https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els Vermuts Musicals tornaran al Celler a partir del 28 d’abril

La temporada inclou quatre actuacions a càrrec de les formacions Ganzá, Quantum +, Marina Vallet Quartet i Paula Peso

Ganzá (foto cedida).
Ganzá (foto cedida)

El Celler encetarà el proper diumenge 28 d’abril una nova temporada dels seus Vermuts Musicals. La programació inclou quatre concerts gratuïts d’estils diversos, que tindran lloc els diumenges a partir de les 12.30 h a la plaça situada davant l’equipament.

El grup que obrirà aquesta 6a edició dels Vermuts Musicals el proper 28 d’abril serà Ganzá, un conjunt de música brasilera de Barcelona que aborda la samba des d’una perspectiva fresca, amb un estil propi que fusiona diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb pinzellades de jazz i soul. El seu repertori està format per temes propis i versions de clàssics de la samba, el choro, la bossa nova, els ritmes afrobrasilers i del nord-est de Brasil, entre d’altres.

El 5 de maig, li arribarà el torn a Quantum +, un quintet amb participació rubinenca que té el rhytm & blues com a base de les seves actuacions però que també gaudeix interpretant alguns estàndards populars de la música jazz i contemporània.

Marina Vallet Quartet pujarà a l’escenari el 12 de maig. En aquesta banda, conflueixen quatre intèrprets vinguts de l’Argentina, Itàlia i Barcelona, sota el lideratge de la saxofonista Marina Vallet. A Rubí presentaran el seu projecte Cíclic, un conjunt de temes originals, de caràcters i ritmes diferents, amb el jazz com a fonament i reminiscències a la cultura brasilera.

La programació dels Vermuts Musicals es tancarà el 19 de maig amb la veu poderosa de Paula Peso, qui portarà fins al Celler el seu rythm & blues amb inspiracions de soul. La barcelonina, que canta des de petita, promet crear durant la seva actuació un ambient càlid i potent a parts iguals.