Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants amb diversitat funcional del Club Escola de Futbol Can Mir juguen el seu primer partit a Viladecavalls L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han acompanyat els infants de l’equip en aquesta jornada especial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els infants amb diversitat funcional del Club Escola de Futbol Can Mir juguen el seu primer partit a Viladecavalls

L’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Esports, Juan López, han acompanyat els infants de l’equip en aquesta jornada especial

L’alcaldessa, amb els jugadors i l’entrenadora del Club Escola de Futbol Can Mir (foto: Localpres).
L’alcaldessa, amb els jugadors i l’entrenadora del Club Escola de Futbol Can Mir (foto: Localpres)

Els infants amb diversitat funcional del Club Escola de Futbol Can Mir han disputat aquest diumenge el seu primer partit contra el Futbol Sala Viladecavalls. L’encontre, que ha tingut lloc al pavelló municipal de Viladecavalls, ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i del regidor d’Esports, Juan López, que han volgut expressar així el seu suport a aquesta iniciativa pionera a Rubí.

El partit, de caràcter amistós, s’ha saldat amb un ajustat 4 a 3 a favor dels locals, un equip amb més experiència en competició. El resultat, però, ha estat el menys important en una jornada que s’ha viscut amb gran emoció entre els jugadors, les seves famílies i els responsables del club rubinenc. Per a l’alcaldessa, Ana María Martínez, “ha estat molt especial participar d’aquest dia i veure la il·lusió dels infants del Can Mir. Garantir la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional és una prioritat que ens hem marcat com a Ajuntament. És molt gratificant veure que hi ha entitats de la ciutat que, amb molt voluntarisme, ja estan fent grans avenços en aquesta mateixa direcció”.

L’equip d’infants amb diversitat funcional del Club Escola de Futbol Can Mir ha nascut aquesta temporada arran de la demanda d’algunes famílies que reclamaven activitats extraescolars, especialment esportives, adaptades a les capacitats dels seus fills i filles. El grup, integrat per jugadors de diferents edats provinents de Rubí i d’altres poblacions properes, entrena un cop per setmana sota la direcció d’una entrenadora especialitzada i d’una integradora social.

L’entitat treballa ja en diversos acords de col·laboració que permetin consolidar el projecte.