Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els equipaments i serveis municipals ja operen en horari d’estiu Les diferents oficines i serveis municipals varien el seu horari durant el juliol i l’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els equipaments i serveis municipals ja operen en horari d’estiu

Les diferents oficines i serveis municipals varien el seu horari durant el juliol i l’agost

Els serveis municipal canvien d'horari.
Els serveis municipal canvien d'horari

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ofereix, des d’aquest mes, els seus serveis als veïns i veïnes de Rubí de dilluns a divendres de 8 h. a 15 h. Aquest horari es mantindrà fins el 10 de setembre que recuperarà l’horari habitual. De la seva banda, l’OAC de les Torres està tancada del 2 de juliol al 10 de setembre. 

Pel que fa a l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), ubicada a l’OAC del centre, atendrà les peticions ciutadanes de dilluns a dijous de 8 h a 15 h durant el juliol, a l'agost romandrà tancada i al setembre tornarà a obrir les portes de dilluns a dijous de 9 h. a 14 h.

La biblioteca municipal Mestre Martí Tauler també s’adapta al període estiuenc. L’equipament obre les portes els dilluns, dimarts i dijous de les 15.30 h. fins les 20.30 h., els dimecres de 10 h. a 20.30 h. i els divendres de 10 h. a 14.30 h.

Durant aquest mes de juliol, l'Ateneu obrirà en el següent horari: de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 16 a 21.30 h, divendres de 16 a 21.30 h i el dissabte 7 de juliol de 10 a 13.30 h. A més de tancar els dissabtes 14 i 21 d'aquest mes, l'equipament romandrà tancat des del 27 de juliol fins l'11 de setembre, ambdós inclosos.

Pel que fa al Museu Municipal Castell (MMUC) manté l’horari habitual però restarà tancat tot el mes d’agost, igual que l’Antiga Estació. En canvi, l’Aula Cultural tanca del 14 de juliol fins l’11 d’octubre.

De la seva banda, el Celler projectarà el 20 de juliol el Documental del Mes. Aquest serà l’última activitat de l’equipament fins al setembre.