Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes del Programa SEFED repeteixen participació a la Fira Internacional d’Empreses Simulades Els rubinencs comptaran amb un estand on donaran a conèixer Rubinetti, l’empresa simulada de comercialització d’aixetes amb què treballen https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els alumnes del Programa SEFED repeteixen participació a la Fira Internacional d’Empreses Simulades

Els rubinencs comptaran amb un estand on donaran a conèixer Rubinetti, l’empresa simulada de comercialització d’aixetes amb què treballen

Alumnes rubinenques del programa SEFED en una edició anterior de la fira.
Alumnes rubinenques del programa SEFED en una edició anterior de la fira

Un total de 27 alumnes del Programa SEFED, que ofereix l’Ajuntament de Rubí a través del Servei d’Ocupació, participaran amb un estand a la 12a Fira Internacional d’Empreses Simulades, que tindrà lloc al recinte de Fira de Barcelona del 9 a l’11 de març. La cita , que s’emmarca dins el Saló dels Recursos per a l’Educació, reunirà més de 75 empreses fictícies d’arreu del món.

Un any més, els rubinencs prendran part al certamen amb l’empresa simulada Rubinetti, dedicada a la comercialització d’aixetes i complements de bany. Els alumnes tindran ocasió durant aquests dies de realitzar operacions comercials i gestions de compravenda des del seu estand, així com d’establir contactes amb la resta d’empreses fictícies participants. 

El Programa SEFED de simulació d’empreses va arribar a Rubí el 2002 amb l’objectiu de proporcionar als aturats i aturades una formació professional ocupacional en el camp de l’administració i la gestió empresarial molt propera a la realitat del mercat laboral. Cada any se’n fan dues edicions, amb una participació total de 60 alumnes que, un cop superat el curs, obtenen un certificat de professionalitat de nivell II en Activitats de gestió administrativa. 

Aquest no és el primer cop que els rubinencs que participen en aquest programa disposen d’un estand a la Fira Internacional d’Empreses Simulades, organitzada bianualment per la Fundació Inform. A l’edició anterior, 85 empreses simulades d’arreu del món van prendre part en aquesta cita, que va rebre més de 7.000 visitants.