Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els 25 col·legis electorals de Rubí obren amb normalitat 54.272 veïns i veïnes de Rubí estan convocats avui a escollir els seus representants al Parlament de Catalunya https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els 25 col·legis electorals de Rubí obren amb normalitat

54.272 veïns i veïnes de Rubí estan convocats avui a escollir els seus representants al Parlament de Catalunya

Els col·legis han obert amb normalitat (foto: Localpres).
Els col·legis han obert amb normalitat (foto: Localpres)

La jornada electoral a Rubí s’ha iniciat amb total normalitat. A les 9 h, els 25 col·legis electorals que hi ha a la ciutat han obert sense incidències. En aquests comicis, un total de 54.272 rubinencs i rubinenques poden exercir el seu dret a vot per escollir la nova composició del Parlament de Catalunya.

En aquestes eleccions, s’ha passat dels 27 col·legis de la passada convocatòria als 25 actuals. Concretament, les persones que votaven a l’AV Centre, Regina Carmeli i COS ara ho han de fer al Casino. Paral·lelament, també s’han creat dues noves meses, sumant-ne un total de 85: una al districte 4 secció 8, i una altra al districte 2 secció 4.

Enguany, la Policia Local s'ha mobilitzat de manera permanent així cada centre de votació comptarà amb presència policial durant tota la jornada. Es tracta d'un dispositiu conjunt entre el cos rubinenc i els Mossos d'Esquadra. A hores d'ara, no s'ha registrat cap incident.

Seguiment de la jornada electoral
El desenvolupament de la jornada electoral pot seguir a través de l'apartat d'eleccions del web municipal on, en temps real, es donaran a conèixer les dades dels dos avanços de participació (13 h i 18 h). Un cop tancats els col·legis electorals, a partir de les 20 h, també es podrà consultar la dada de participació final i els resultats que es vagin coneixent.

Una vegada més, el web municipal i l’aplicació Rubí Eleccions, disponible per a sistemes Android i iOS, oferiran el desenvolupament de la jornada i els resultats. Els usuaris que ja tinguin descarregada l’aplicació cal que l’actualitzin per gaudir de les novetats incorporades.