Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ràdio Rubí ofereix una cobertura audiovisual de les eleccions municipals Tots els mitjans de comunicació locals de la ciutat preparen conjuntament un debat electoral que tindrà lloc el dimarts 23 de maig a les 21 h, al Teatre Municipal La Sala https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ràdio Rubí ofereix una cobertura audiovisual de les eleccions municipals

Tots els mitjans de comunicació locals de la ciutat preparen conjuntament un debat electoral que tindrà lloc el dimarts 23 de maig a les 21 h, al Teatre Municipal La Sala

Ràdio Rubí ofereix una cobertura audiovisual de les eleccions municipals.

El mitjà de comunicació públic Ràdio Rubí farà una àmplia cobertura de les eleccions municipals del 28 de maig, que inclou continguts per tots els canals dels que disposa l’emissora: emissió radiofònica per la 99.7 de la FM, streaming de ràdio i vídeo i informació escrita a través de www.radiorubi.cat i difusió dels continguts a través de les xarxes socials del mitjà. La cobertura informativa seguirà les Recomanacions sobre la qualitat de la informació en els processos electorals’ del Consell de l’Audiovisual de març de 2007; la Resolució 150/2015 de la Sindicatura de Greuges i les recomanacions del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Federación de Asociaciones de Periodistas de España (FAPE).

Per garantir els principis de pluralisme polític i social, neutralitat informativa i igualtat d’oportunitats que recull l’Article 66 de la Ley Orgánica de Regulación de las Elecciones Generales (LOREG); la informació de la campanya electoral de l’emissora pública en tots els seus suports es basarà estrictament en criteris periodístics i professionals.

Durant la campanya electoral, del 12 al 26 de maig, l’emissora pública ofereix espais gratuïts de propaganda electoral a tots els partits que concorren als comicis del 28 de maig, amb una duració proporcional als resultats que els diferents partits van obtenir a les eleccions municipals de 2019.

Els i les onze alcaldables que es presenten a les eleccions són els i les protagonistes d’onze entrevistes de cinc minuts amb compte enrere que es publicaran els dos dilluns inclosos dins del període de campanya electoral: dilluns 15 s’han publicat al web de l’emissora les cinc entrevistes als candidats que actualment no tenen representació al Ple municipal i dilluns 22 es publicaran les entrevistes als sis alcaldables dels partits que actualment tenen representació al Ple.

Jornada electoral

La programació de la jornada electoral de l’emissora pública s’estructurarà en quatre blocs: un especial informatiu a les 8.30 h; l’Informatiu migdia a les 14 h, un Avanç informatiu a les 18 h i el programa especial Eleccions Municipals 2023, que començarà a les 20 h i s’allargarà fins a conèixer els resultats dels comicis.

El programa especial d’eleccions oferirà un resum de les principals informacions de la jornada, connexions en directe amb els col·legis electorals i les seus dels partits polítics, el seguiment en directe de l’escrutini i l’anàlisi dels resultats amb experts, entre d’altres. Com la resta de la programació electoral, l’especial eleccions es podrà seguir en directe a la 99.7 de la FM i en vídeo a www.radiorubi.cat.

Debat electoral

Tots els mitjans de comunicació locals de la ciutat (Ràdio Rubí, Diari de Rubí, Tot Rubí i Rubitv) preparen conjuntament un debat electoral que tindrà lloc el dimarts 23 de maig a les 21 h al Teatre Municipal La Sala. El debat comptarà amb la presència dels sis alcaldables que tenen representació al Ple i una intervenció gravada de les cinc candidatures que no van obtenir representació a les eleccions de 2019. El programa, d’una hora i mitja de durada, es podrà veure i escoltar en directe a www.radiorubi.cat i a la 99.7 de la FM.

Objectius de Desenvolupament sostenible