Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El termini per sol·licitar els ajuts al lloguer MITMA s’amplia fins a l’11 de juny Les subvencions, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, s'han de demanar a través de la web de la Generalitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El termini per sol·licitar els ajuts al lloguer MITMA s’amplia fins a l’11 de juny

Les subvencions, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, s'han de demanar a través de la web de la Generalitat

Els ajuts van dels 240 als 2.400 euros anuals.
Els ajuts van dels 240 als 2.400 euros anuals

El termini per sol·licitar els ajuts al pagament del lloguer MITMA, que finança el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana i que atorga l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, s’ha ampliat fins a l’11 de juny. El tràmit s'ha de fer de forma telemàtica a través de la web de la Generalitat.

L'import de la subvenció és d'entre 240 i 2.400 euros anuals. La quantia final es calcula en funció de l'esforç en el pagament de la renda, segons els ingressos de la unitat familiar.

Per accedir als ajuts, cal complir els següents requisits:

  • Un màxim d'ingressos anuals d'11.279,38 euros per una persona adulta i de 3.759,79 euros per cada persona addicional.
  • Un mínim d'ingressos suficient per pagar el lloguer, ponderats segons el nombre de membres de la unitat de convivència i la localització de l'habitatge.
  • Un import màxim de lloguer mensual de 800 euros a la demarcació de Barcelona, i de 900 euros per a famílies nombroses i persones amb discapacitat i barem de mobilitat favorable.

Les persones sol·licitants han d'aportar la documentació especificada a la pàgina web de la Generalitat.

La ciutadania que vulgui fer alguna consulta sobre la tramitació dels ajuts té a la seva disposició l'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Rubí. Per ser-hi atès o atesa, cal trucar al telèfon 93 588 66 93 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dilluns també de 16 a 18.30 h.