Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un episodi de vent aquest dimarts Segons l’avís d’aquest organisme, les ratxes, superiors als 25 m/s, afectaran la comarca del Vallès Occidental entre les 12 del migdia i la mitjanit de dimarts https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu un episodi de vent aquest dimarts

Segons l’avís d’aquest organisme, les ratxes, superiors als 25 m/s, afectaran la comarca del Vallès Occidental entre les 12 del migdia i la mitjanit de dimarts

Mapa de la situació meteorològica de perill per vent per aquest dimarts (foto: CECAT).
Mapa de la situació meteorològica de perill per vent per aquest dimarts (foto: CECAT)

Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, la comarca del Vallès Occidental podria registrar ratxes de vent superiors als 25 m/s durant aquest dimarts. En base a aquestes previsions meteorològiques i a les afectacions que es preveu que se’n poden derivar, s’ha posat en fase de prealerta el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT).

L’episodi de vent de component oest, amb afectació a pràcticament la totalitat del país, s’iniciarà aquest dimarts al migdia i és previst que s’allargui fins la mitjanit. Durant l’episodi es preveu que se superi el llindar de 25 m/s (90 km/h) sobretot a cotes elevades.

Davant d’aquesta previsió, s’ha iniciat la situació de prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i es recomana a la ciutadania que tingui cura amb aquells elements que puguin quedar inestables com a conseqüència del vent.