Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei Local de Català començarà el curs a l’edifici de La Cruïlla El servei es trasllada durant l’estiu a un espai més ampli i sense barreres arquitectòniques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Servei Local de Català començarà el curs a l’edifici de La Cruïlla

El servei es trasllada durant l’estiu a un espai més ampli i sense barreres arquitectòniques

El Servei Local de Català es trasllada al barri del Pinar  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Servei Local de Català es trasllada al barri del Pinar (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Servei Local de Català es trasllada durant l’estiu a l’edifici del Centre Cívic del Pinar – La Cruïlla.  Els dies que queden de mes de juliol, encara atendrà a la ciutadania des de les aules del carrer Santa Maria,17, però el servei començarà el curs 2021 – 2022 des del nou espai del Pinar. “Calia dotar el Servei Local de Català d’un millor espai, amb més aules per poder impartir la docència, que és la seva primera funció pedagògica, i sense barreres arquitectòniques per garantir-hi l’accés de tothom”, explica el regidor d’Educació, Víctor García Correas.

Les instal·lacions que ocuparà el servei a partir del setembre són més àmplies, sense barreres arquitectòniques i formen part d’un equipament de barri que ja té una organització estructurada amb servei de consergeria.

El trasllat ha suposat una inversió aproximada de 12.000 euros que han servit per instal·lar fibra òptica i punts wifi a tot l’edifici i per adquirir material per impartir les classes. La brigada municipal també ha adequat l’espai i s’ha encarregat del trasllat a les noves dependències.

Matrícula 2021-2022

L’alumnat que vulgui matricular-se al Servei Local de Català pel curs vinent s’haurà de dirigir al Centre Cívic El Pinar – La Cruïlla (Urbanització el Pinar, 1. Transport públic: línia 1 i 2 d’autobús). Els i les alumnes del curs 2020-2021 podran fer la inscripció del 6 al 10 de setembre i el nou alumnat, del 13 al 15 de setembre. La matrícula i la sol·licitud de prova de nivell es poden fer en línia o de manera presencial. En cas de voler fer els tràmits presencialment, caldrà escriure un correu electrònic amb les dades de contacte de l’alumne a rubi@cpnl.cat per demanar cita.