Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei d’acompanyament emocional de Rubí Jove dobla l’horari d’atenció al públic El ‘JoxMi’ es va posar en marxa a finals de 2020 per ajudar a les persones joves a gestionar les seves emocions i detectar aquells casos que requereixen atenció sanitària https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El servei d’acompanyament emocional de Rubí Jove dobla l’horari d’atenció al públic

El ‘JoxMi’ es va posar en marxa a finals de 2020 per ajudar a les persones joves a gestionar les seves emocions i detectar aquells casos que requereixen atenció sanitària

El servei d’acompanyament emocional de Rubí Jove dobla l’horari d’atenció al públic.

L’assessoria emocional JoxMi, el servei d’escolta i acompanyament per a persones joves de Rubí Jove, dobla a partir d’aquesta setmana el nombre d’hores d’atenció al públic. El servei s’ofereix com estava previst amb una periodicitat quinzenal (29 d’abril; 1,15 i 29 de maig i 10 de juny), però durant 4 hores: de 16 a 20 h. Fins ara, els i les joves podien demanar hora només de 17 a 19 h.

El JoxMi vol ajudar les persones joves a gestionar les seves emocions, donar eines i recursos per a resoldre petits conflictes o situacions puntuals i, si cal,  derivar als i les joves a la xarxa local de serveis sanitaris, socioeducatius o comunitaris que puguin ajudar a millorar el seu estat anímic i emocional. La psicòloga que atén el servei també pot detectar aquells casos que requereixin tractament per part dels serveis sanitaris especialitzats. S’atenen temes com els problemes familiars, les violències, els estats anímics... en sessions de 30 minuts.

Fins ara, el servei ha fet 25 sessions, majoritàriament a noies (60%) que tenen de mitjana 19 anys. La consulta que les ha portat a l’assessoria és confidencial, però habitualment els i les joves expressen obertament situacions de tristesa i/o ansietat i en  alguns casos s’hi acosten únicament per parlar dels seus sentiments amb llibertat.

Les persones joves que hi estiguin interessades han de demanar cita prèvia enviant un missatge de WhatsApp al 630 766 379, a través de la web rubijove.cat/infojove o enviant un correu electrònic a rubijove@rubijove.cat.