Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte Rubí Espais Interculturals arriba aquest diumenge a El Pinar Músics de l’Orquestra Àrab de Barcelona actuaran aquest diumenge davant el Centre Cívic del Pinar La Cruïlla en una jornada que també inclourà exhibicions de capoeira i percussió https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El projecte Rubí Espais Interculturals arriba aquest diumenge a El Pinar

Músics de l’Orquestra Àrab de Barcelona actuaran aquest diumenge davant el Centre Cívic del Pinar La Cruïlla en una jornada que també inclourà exhibicions de capoeira i percussió

Els dos músics de l’Orquestra Àrab de Barcelona que actuaran a El Pinar (foto: Orquestra Àrab de Barcelona).
Els dos músics de l’Orquestra Àrab de Barcelona que actuaran a El Pinar (foto: Orquestra Àrab de Barcelona)

El Pinar acollirà aquest diumenge 19 de novembre una nova activitat dins el projecte Rubí Espais Interculturals, que impulsa l’Ajuntament en el marc de la iniciativa Fem Barri amb l’objectiu de promoure l’educació i l’adquisició de valors com la tolerància, la diversitat intercultural, el civisme, el respecte i la convivència. La música de fusió i la capoeira seran les protagonistes de la jornada, que comptarà amb la participació del veïnat de la zona.

L’activitat s’iniciarà a les 12 h a la plaça situada davant el Centre Cívic del Pinar La Cruïlla amb un concert ofert per dos integrants de l’Orquestra Àrab de Barcelona. L’entitat, formada per músics del Marroc i Catalunya, està reconeguda com un símbol d’integració i civisme. A continuació, es podrà gaudir d’exhibicions de batuka i capoeira a càrrec del professorat que imparteix tallers per a infants del barri al Centre Cívic del Pinar La Cruïlla. Les entitats que actuaran seran el Grupo Capoeira Brasil de Terrassa i la formació Bahía Sound, que oferirà una batukada. La jornada es completarà amb un petit vermut per a les persones assistents.

També en el marc d’aquest projecte d’intercanvi cultural, el centre cívic del barri acollirà el proper 17 de desembre un taller de cuina intergeneracional.

Rubí Espais Interculturals es desenvolupa a El Pinar i a les zones contemplades dins la iniciativa de transformació integral, urbanística i socioeconòmica Fem Barri: Les Torres, Ca n’Oriol i el 25 de Setembre.