Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El procés participatiu de Ca n’Oriol entra en la darrera setmana de recollida de propostes El període d'aportacions ciutadanes estarà en marxa fins el diumenge 18 de novembre a la plataforma Participa Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El procés participatiu de Ca n’Oriol entra en la darrera setmana de recollida de propostes

El període d'aportacions ciutadanes estarà en marxa fins el diumenge 18 de novembre a la plataforma Participa Rubí

La jornada presencial de dissabte va comptar amb activitats per a grans i petits (foto: Lali Puig).
La jornada presencial de dissabte va comptar amb activitats per a grans i petits (foto: Lali Puig)

El procés participatiu per decidir el futur de Ca n’Oriol continua endavant i entra a la darrera setmana de recollida d’idees dels veïns i veïnes de Rubí. Fins diumenge 18 de novembre, la ciutadania té l’oportunitat de seguir fent les seves aportacions a través de la plataforma Participa Rubí i posar així el seu gra de sorra per definir el futur d’un dels espais verds més importants de la ciutat.

El regidor responsable de l’àrea de Participació, Rafael Güeto, ha fet una crida als rubinencs i rubinenques a aprofitar per dir-hi la seva: “Entrem a la darrera setmana de recollida de propostes i és moment d’animar a qui encara no ho ha fet a que participi. És important recollir el màxim de propostes perquè entre tots prendrem la millor decisió”.

En paral·lel, aquest dissabte ha tingut lloc la jornada participativa presencial al mateix parc de Ca n’Oriol. Desenes de rubinencs i rubinenques han participat de les activitats programades per a grans i petits, dinamitzades per la Fundació Ferrer i Guàrdia i Urbanins, respectivament.

Durant la jornada presencial, els assistents han plantejat unes 140 propostes dividides en 5 grans eixos, tant al taller participatiu celebrat a la tarda ─el del matí va quedar suspès per manca d’assistència─ com a les diferents carpes. Falta comptabilitzar les aportacions que han fet els infants que, al ser conceptuals ─expressades mitjançant dibuixos─, cal analitzar-les i quantificar-les a part. 

Totes aquestes idees i propostes, recollides en l’acta de la jornada, s’incorporaran a la plataforma Participa Rubí. Així, les aportacions recollides aquest dissabte i les que s’han realitzat a través d’aquesta plataforma serviran per donar forma a tres grans dissenys de parc que englobin les propostes ciutadanes i que, finalment, seran les que hauran de votar els rubinencs i rubinenques.

Imatges relacionades

Els assistents a la jornada han pogut expressar les seves propostes anotant-les en unes targetes (foto: Lali Puig)
Els assistents a la jornada han pogut expressar les seves propostes anotant-les en unes targetes (foto: Lali Puig)
Unes 25 persones han participat al taller presencial
Unes 25 persones han participat al taller presencial