Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pont del carrer Sant Joan quedarà tallat al trànsit rodat a partir de dilluns Les obres que s’estan duent a terme en aquest espai permetran ampliar i reforçar l’estructura del pont https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pont del carrer Sant Joan quedarà tallat al trànsit rodat a partir de dilluns

Les obres que s’estan duent a terme en aquest espai permetran ampliar i reforçar l’estructura del pont

A partir de dilluns no es podrà circular en vehicle pel pont del carrer Sant Joan (foto: Ajuntament).
A partir de dilluns no es podrà circular en vehicle pel pont del carrer Sant Joan (foto: Ajuntament)

Les obres de reforç estructural i ampliació del pont del carrer Sant Joan avancen segons el calendari previst. A partir de dilluns arrencarà la segona fase dels treballs, que comportarà la restricció de la circulació de vehicles pel pont. L’Ajuntament ha previst diferents itineraris alternatius durant l’execució d’aquesta actuació.

Dilluns al matí es destaparà la senyalització provisional de desviaments de trànsit que l’Ajuntament ha instal·lat per informar els conductors i conductores dels talls plantejats i dels itineraris alternatius habilitats durant les obres, que es plantegen per la C-1413, el pont de La Llana i el pont de Cova Solera. Tot i que la circulació viària quedarà tallada, es garantirà en tot moment un pas accessible pels vianants.

Les línies 3 i 7 de RubíBus també estaran afectades per aquest tall. A partir de la parada de Can Fatjó ─a l’avinguda de Castellbisbal─, els autobusos es desviaran per l’avinguda de Can Fatjó, el carrer de Platí, el carrer de Luxemburg, l'avinguda de Cova Solera i arribaran fins a la parada d’Estació – Rubí+D, on recuperaran el recorregut normal. Les parades que quedaran anul·lades durant les obres són les següents: quedaran totalment anul·lades les parades Topazi i Sant Joan (ubicada al propi c. Sant Joan i on únicament paren les línies 3 i 7). La parada Sant Joan situada al c. Santa Llúcia, on paren les línies 1, 5 i 6, no està afectada per aquests treballs. La parada Espoz i Mina estarà anul·lada per les línies 3 i 7, però hi continuaran fent parada les línies 1, 5 i 6.

Paral·lelament, continuen els treballs previstos a la primera fase de les obres. Així, aquest cap de setmana i el següent s’instal·laran les proteccions de seguretat al lateral del pont sobre la C-1413. Aquests treballs es duran a terme en horari diürn i, tot i que afectaran el carril en sentit nord de la carretera C-1413, es garantirà la circulació viària pel lateral de la comarcal. Entre el 18 i el 22 de novembre, serà el torn de les proteccions del pont que donen a la riera (vessant sud), mentre que del 25 al 29 de novembre s’instal·laran les que protegiran la vessant nord.

Les obres de reforç estructural i ampliació del pont del carrer Sant Joan, incloses al Pla d’inversions, comportaran una millora de la mobilitat en aquesta via, especialment utilitzada per la ciutadania que viu a les urbanitzacions i vol accedir al centre de la ciutat.