Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Peacock Rubí Art Festival vol reunir al Celler els millors artistes emergents Els creadors que vulguin participar al certamen, que tindrà lloc del 18 de setembre al 18 d’octubre, s’hi poden inscriure fins al 31 de maig https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/el-peacock-rubi-art-festival-vol-reunir-al-celler-els-millors-artistes-emergents/@@images/image/preview

El Peacock Rubí Art Festival vol reunir al Celler els millors artistes emergents

Els creadors que vulguin participar al certamen, que tindrà lloc del 18 de setembre al 18 d’octubre, s’hi poden inscriure fins al 31 de maig

Logotip del Peacock Rubí Art Festival.
Logotip del Peacock Rubí Art Festival

El Celler acollirà la propera tardor el Peacock Rubí Art Festival, una mostra col·lectiva d’art contemporani oberta a artistes emergents de diferents disciplines artístiques tant de la ciutat com de fora. El certamen està impulsat per un grup de joves creadors rubinencs i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El Peacock Rubí Art Festival neix amb la voluntat d’esdevenir un punt de trobada per als artistes; un espai d’exhibició però també d’intercanvi d’experiències, de transversalitat creativa i de diàleg en l’àmbit de la cultura contemporània. Durant les cinc setmanes que durarà el certamen, entre el 18 de setembre i el 18 d’octubre, la Sala Cèsar Martinell del Celler acollirà una mostra permanent amb totes les obres presentades. A més, cada cap de setmana estarà dedicat a una disciplina artística diferent i es faran activitats obertes a la participació del públic a la Sala de Tines i a l’exterior de l’edifici.

El festival s’adreça a persones majors de 18 anys, que hi poden prendre part ja sigui de forma individual o col·lectiva. La temàtica de les obres és lliure i s’accepten totes les disciplines. Per participar-hi, cal sol·licitar-ho abans de l’1 de juny adreçant un correu electrònic a l’adreça peacockrubiartfestival@gmail.com. Les propostes escollides es faran públiques durant la primera quinzena de juny i, a banda d’exposar-se al Celler, passaran a formar part d’un catàleg en línia.

Els artistes que vulguin conèixer el projecte amb més profunditat ho poden fer a través del web peacockrubiartfestival.wordpress.com o de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

El Celler, un referent de la cultura contemporània
La celebració del Peacock Rubí Art Festival s’emmarca en una de les dues línies de treball del Celler, orientada a fer d’aquest equipament un centre de cultura contemporània on tinguin cabuda els nous llenguatges de creació. Amb propostes com aquesta el Celler es presenta com un espai obert a tota la ciutadania i pensat, no només per a l’exhibició, sinó també per a la creació i producció culturals. 

La programació completa d’aquest equipament per al primer semestre de l’any es pot consultar al web municipal