Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Parc de Ca n’Alzamora té 150 arbres més gràcies a la col·laboració de la ciutadania Durant l’activitat en el marc del Dia de l’Arbre Autòcton s’han plantat diferents exemplars per fomentar la repoblació d’espècies vegetals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Parc de Ca n’Alzamora té 150 arbres més gràcies a la col·laboració de la ciutadania

Durant l’activitat en el marc del Dia de l’Arbre Autòcton s’han plantat diferents exemplars per fomentar la repoblació d’espècies vegetals

L’alcaldessa ha participat en aquesta edició de la plantada d’arbres a Ca n’Alzamora (foto: Localpres.
L’alcaldessa ha participat en aquesta edició de la plantada d’arbres a Ca n’Alzamora (foto: Localpres

L’alcaldessa Ana María Martínez, juntament amb d’altres regidores i regidors de l’equip de govern s’han volgut sumar aquest diumenge a la 16a plantada del Dia de l’arbre autòcton. En aquesta edició, l’espai escollit per a plantar els 150 arbres ha estat el parc de Ca n’Alzamora.

Tenim l’oportunitat de repoblar arbres a diverses zones de la ciutat amb la participació de la ciutadania”, ha assegurat l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, que ha mostrat la seva satisfacció per l’èxit de la jornada. “M’alegra veure que una activitat com la plantada d’arbres es consolidi al nostre municipi amb la participació dels rubinencs i rubinenques”, ha posat de manifest.

Aquest any s’han plantat arbres representatius del bosc de Ribera: pollancres, freixes, i verns amb l’objectiu de reforçar una plantació de fa tres anys i d’ampliar un espai nou. Ha estat la quarta vegada que es realitza al Parc de Ca n’Alzamora després dels anys 2007, 2008 i 2013.

Tot plegat, amb l’objectiu de fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals en aquesta zona. Tots els participants han rebut un diploma d’agraïment.

Repoblar diverses zones de la ciutat

Al llarg d’aquestes 16 edicions, la plantada del Dia de l’arbre autòcton s’ha celebrat en diferents espais de la ciutat. L’any passat el lloc escollit va ser el parc de Ca n’Oriol mentre que fa uns anys, aquesta jornada es va celebrar al Pinar. Altres indrets on s’ha realitzat la plantada del Dia de l’arbre autòcton són el Pinar, el bosc de Ca n’Oriol, que va acollir tres edicions seguides d’aquesta activitat (2009, 2010 i 2011), entre d’altres.