Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu Municipal Castell commemora el Dia Internacional dels Museus mostrant algunes de les seves joies El proper dijous 18 de maig, l’equipament oferirà una jornada de portes obertes en què mostrarà fòssils de l’època prehistòrica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Museu Municipal Castell commemora el Dia Internacional dels Museus mostrant algunes de les seves joies

El proper dijous 18 de maig, l’equipament oferirà una jornada de portes obertes en què mostrarà fòssils de l’època prehistòrica

Cartell de la commemoració.
Cartell de la commemoració

Rubí commemorarà el pròxim dijous 18 de maig el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes al Museu Municipal Castell (MMUC). A més, del 18 al 21 de maig, es podrà veure exposat en aquest equipament un húmer de mastodont descobert a la zona coneguda com a Llac dels Fòssils de Rubí i un fòssil de Dactylioceras, pertanyent a l’Era Mesozoica Secundària, aquest últim cedit temporalment pel Museu Etnogràfic Vallhonrat.

Coincidint amb la commemoració, el mateix 18 de maig a les 20.30 h, el  Museu Vallhonrat (pl Montserrat Roig, s/n) oferirà un concert de petit format a càrrec del Grup Mandala de Rubí d’accés gratuït.

Dia Internacional dels Museus
Des de l’any 1977, el Dia Internacional dels Museus pretén acostar els museus i altres espais museístics a la ciutadania. La commemoració està promoguda pel Consell Internacional dels Museus (ICOM), que enguany ha proposat com a lema de Museus i històries punyents: Dir allò que no es pot explicar als museus. D’aquesta manera, es vol reconèixer el paper que juguen els museus com a agents pacificadors de les relacions entre els diferents pobles del món.