Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal de Rubí rep un dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de Catalunya Els guardons honorífics distingeixen els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat a la seva clientela https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Municipal de Rubí rep un dels Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de Catalunya

Els guardons honorífics distingeixen els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat a la seva clientela

El Mercat és al carrer de Cal Gerrer des de 1980    (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El Mercat és al carrer de Cal Gerrer des de 1980 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Mercat Municipal de Rubí és un dels establiments comercials que la Generalitat de Catalunya ha distingit amb els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de Catalunya. L'objectiu d’aquests guardons honorífics és premiar els establiments comercials i mercats municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat a la seva clientela, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s'han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

El Mercat de Rubí existeix oficialment des de 1910 i, des de 1980, ocupa l’actual edifici de 10.500 m2 del carrer de Cal Gerrer. L’equipament és municipal des de 1984. Recentment, l’equipament ha incorporat la venda en línia a través de la pàgina web www.mercatderubi.cat. Amb aquesta nova fórmula de venda, el Mercat es consolida com un equipament comercial de referència. “A Rubí estem molt orgullosos del nostre Mercat Municipal. Per la qualitat del seu producte, pel bon preu que ens ofereix... i per la professionalitat de la gent que hi treballa. Aquesta distinció arriba mesos després d’haver estrenat la botiga en línia del Mercat, que ens demostra un cop més la capacitat d’evolució d’un mercat que és centenari”,  creu l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

En total, la Generalitat han concedit 33 distincions: 24 a comerços i mercats municipals centenaris per la seva trajectòria de cent o més anys de servei al comerç i 9 a establiments comercials i mercats amb cent cinquanta anys, o més, d'història.

L’acte de lliurament dels Premis ha tingut lloc aquest dimecres al Palau de la Generalitat de Catalunya. Maria Teresa Majó, de l'Herboristeria Majó, ha recollit la distinció en nom de diferents generacions de paradistes.