Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mercadal torna a obrir a partir d’aquest dissabte Per garantir la seguretat de tothom, s’hi podrà accedir només per tres punts: els dos extrems del carrers Antoni Sedó i pel carrer Doctor Ferran https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El mercadal torna a obrir a partir d’aquest dissabte

Per garantir la seguretat de tothom, s’hi podrà accedir només per tres punts: els dos extrems del carrers Antoni Sedó i pel carrer Doctor Ferran

El mercadal en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí).
El mercadal en una imatge d’arxiu (foto: Ajuntament de Rubí)

El mercat de venda no sedentària tornarà a obrir aquest dissabte 20 de març al carrer Antoni Sedó. El mercadal s’havia deixat de fer amb motiu les mesures de contenció de la COVID-19 emeses per la Generalitat de Catalunya i aquest cap de setmana reprèn l’activitat amb limitacions de seguretat per garantir la distància entre persones i evitar aglomeracions. Així, la distància entre les 57 parades del mercadal serà de dos metres i l’aforament es reduirà a un terç de la seva capacitat. Els paradistes hauran de tenir gel hidroalcohòlic i guants d’un sol ús, segons el tipus de productes que venen, i hauran de procurar que la clientela mantingui també la distància interpersonal de dos metres. L’ús de mascaretes és obligatori per a les persones de més de sis anys, com a la resta de l’espai públic.

Per tal de poder limitar correctament l’aforament, només es podrà accedir al mercadal per tres punts: els dos extrems del carrer Antoni Sedó i el carrer Doctor Ferran i queden anul·lades les entrades pels carrers Miquel Servet i Ciutat de Mendoza.

El mercat de venda no sedentària o Mercadal de Rubí és present a la ciutat des de fa 40 anys i, des de l’any 2002, es troba ubicat al carrer d’Antoni Sedó. S’hi poden adquirir productes variats que van del tèxtil, el calçat i els complements, la perfumeria i les plantes fins a l'alimentació. Obre els dissabtes de 9 a 14 h.