Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mag Rubisenc acamparà a Rubí aquest dijous El campament de l’emissari dels Reis d’Orient atendrà les visites dels nens i nenes de Rubí fins aquest dissabte de les 16.30 h a les 20.30 h https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mag Rubisenc acamparà a Rubí aquest dijous

El campament de l’emissari dels Reis d’Orient atendrà les visites dels nens i nenes de Rubí fins aquest dissabte de les 16.30 h a les 20.30 h

El campament obre aquest dijous (Foto:Ajuntament).
El campament obre aquest dijous (Foto:Ajuntament)

Els Reis d’Orient arribaran a Rubí aquest diumenge però abans el seu emissari, el Mag Rubisenc, instal·larà el seu campament al Museu Municipal El Castell (MMUC). Aquest dijous 2 de gener, el Mag obrirà les portes per començar a rebre les cartes dels nens i nenes de la ciutat. Del 2 al 4 de gener, l’emissari rebrà tots els que vulguin visitar el campament i fer les seves peticions entre les 16.30 h i les 20.30 hores.

Per garantir la màxima comoditat de les persones assistents, es lliuraran tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament. Aquests es donaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ amb l’objectiu d’evitar pràctiques poc respectuoses amb la resta de gent i l’accés serà per rigorós ordre d’arribada. Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag.

Amb l’objectiu d’apropar l’experiència d’aquesta visita a tots els infants de la ciutat, enguany es tornarà a reservar el primer passi del 2 de gener a nens i nenes amb diversitat funcional.

Tots els infants podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. Un cop més, els infants també trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.