Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern municipal rep Salvador Illa Roca, cap de l’oposició del Parlament de Catalunya L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyada de totes i tots els membres de l’executiu local, ha donat la benvinguda a Illa a les portes del consistori abans de visitar Rubí Forma i l’empresa local Top Cable https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El govern municipal rep Salvador Illa Roca, cap de l’oposició del Parlament de Catalunya

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, acompanyada de totes i tots els membres de l’executiu local, ha donat la benvinguda a Illa a les portes del consistori abans de visitar Rubí Forma i l’empresa local Top Cable

Salvador Illa Roca amb l’equip de govern local  (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Salvador Illa Roca amb l’equip de govern local (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, acompanyada de totes i tots els regidors de govern de l’Ajuntament de Rubí, ha rebut aquest divendres Salvador Illa Roca, cap de l’oposició del Parlament de Catalunya i Primer Secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC). “És tot un honor que el cap de l’oposició del Parlament de Catalunya hagi triat Rubí per trobar-se amb els mitjans de comunicació. Aquest matí tindrem l’oportunitat de compartit amb ell els principals reptes de la ciutat tot fent un recorregut per Rubí”, ha explicat l’alcaldessa.

Com sempre que anem al territori veiem govern en aquest cas el govern de Rubí, amb la seva alcaldessa al capdavant, que estan en permanent conversa i diàleg amb la ciutadania, detecta problemes i aporta solucions. [...] És el que s’ha de fer: detectar els problemes i aportar solucions i deixar-nos de picabaralles i discussions permanents com les que estem veient al Govern de Catalunya”, ha dit Illa.

Illa Roca ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament de Rubí a la Sala de Plens i, amb la primera edil, ha fet un recorregut per l’illa de vianants. La comitiva ha visitat les instal·lacions de Rubí Forma i ha acabat el matí a l’empresa Top Cable.

Objectius de Desenvolupament sostenible