Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Full Colors renovarà els grafitis de la plaça de Josep Tarradellas en el marc de la tercera edició del festival La mostra de grafiti i art urbà, que tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre, portarà a Rubí 35 artistes d’arreu del món https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Full Colors renovarà els grafitis de la plaça de Josep Tarradellas en el marc de la tercera edició del festival

La mostra de grafiti i art urbà, que tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre, portarà a Rubí 35 artistes d’arreu del món

La regidora de joventut amb representants de les entitats col·laboradores a la plaça de Josep Tarradellas (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La regidora de joventut amb representants de les entitats col·laboradores a la plaça de Josep Tarradellas (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La tercera edició de la mostra de grafiti i art urbà Full Colors que promou l’Ajuntament i l’entitat rubinenca Petados Crew tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre a la plaça de Josep Tarradellas. Durant tot el cap de setmana, els artistes pintaran per seccions un nou mural de temàtica lliure als murs d’aquest espai públic. Les creacions es faran de nou sobre les anteriors per coherència amb el caràcter temporal d’aquesta disciplina.

El Full Colors s’emmarca en el projecte Street Art, impulsat conjuntament pels serveis de Joventut i Cultura que promou l’art i l’expressió artística a l’espai urbà, canvia el color de Rubí a través d’intervencions artístiques urbanes de qualitat i facilita als artistes una xarxa de parets de titularitat municipal i/o privada on desenvolupar les obres. “El Full Colors dona valor artístic a punts de la ciutat buits o sense ús i fomenta que els i les joves s’iniciïn en el món del grafiti des de la perspectiva de l’art urbà pintant creacions amb significat”, ha dit la regidora de joventut, Annabel Cuesta Fabre. El Full Colors d’aquest any aplegarà al municipi 35 grafiters i grafiteres, onze dels quals són de Rubí, i alguns provenen d’Itàlia, Anglaterra i Alemanya. “A partir d’ara, serà sempre d’estil lliure perquè els artistes puguin expressar el que vulguin. Venen artistes de molt prestigi de tot el món”, ha explicat ‘Kets’ de Petados Crew.

Repintar els murs és l’activitat central del festival i tindrà lloc de 10 a 21 h  dissabte 12  i de 10 a 20 h diumenge 13. A més de seguir el procés de creació dels nous grafitis, les persones que s’acostin a la plaça també podran gaudir d’activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana. Dissabte, hi haurà propostes infantils d’art al carrer (12 a 14 h i 17 a 19 h), vermut musical a càrrec de La Sonik, Batalla de galls (17.30 h) i música per acabar la jornada amb Cosmic Lala and the planets (19 h) i DJ Azogue-Godac (20.15 h). Diumenge les activitats per a nens i nenes tindran lloc d’11 a 14 h, el vermut comptarà amb la música de DJ Rude lerdo i, com a novetat, s’incorpora al programa un ‘Game of Skate’, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí (16.30 h).