Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Full Colors fa barri a la Serreta La tercera edició del festival Full Colors ha mostrat que la iniciativa s’ha consolidat entre el jovent de la ciutat i el veïnat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Full Colors fa barri a la Serreta

La tercera edició del festival Full Colors ha mostrat que la iniciativa s’ha consolidat entre el jovent de la ciutat i el veïnat

La plaça de Josep Tarradellas ha canviat de fesonomia (Foto: Ajuntament/Localpres).
La plaça de Josep Tarradellas ha canviat de fesonomia (Foto: Ajuntament/Localpres)

35 grafiters i grafiteres han pintat murals a les parets de la plaça de Josep Tarradellas en el marc de la 3a edició del festival Full Colors. Es tracta d’una iniciativa de Petados Crew, la Skateboarding i La Sonik amb la col·laboració de l’Ajuntament que canalitza l’art urbà com a eina d’intervenció social.

La proposta manté el seu atractiu per als artistes locals i també d’internacionals, així com s’ha obert a altres col·lectius amb la inclusió de noves activitats com la Batalla de Galls o les propostes pensades per a famílies. 

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha posat en valor la proposta: “més enllà de la renovació de la plaça, el Full Colors és una activitat molt interessant que cada vegada reuneix persones més diverses i, al final, això és el que fa comunitat”.

Amb aquesta premissa, aquest cap de setmana s’han dut a terme diverses activitats a la plaça. A banda de repintar els murs, la proposta ha comptat amb activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana. Dissabte, hi ha hagut activitats infantils d’art al carrer, un vermut musical a càrrec de La Sonik, una Batalla de galls i música amb Cosmic Lala and the planets i DJ Azogue-Godac. Diumenge, s’han celebrat més activitats per a nens i nenes, un altre vermut musical amb la música de DJ Rude lerdo i un ‘Game of Skate’, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí.