Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a Rubí el 5 de maig L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tindrà lloc novament a l’Escardívol i l’accés serà gratuït https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival LOS40 Primavera Pop tornarà a Rubí el 5 de maig

L’esdeveniment musical, organitzat per l’Ajuntament de Rubí i l’emissora LOS40, tindrà lloc novament a l’Escardívol i l’accés serà gratuït

Tony Aguilar presentant el festival davant de desenes de milers de persones (foto: Localpres).
Tony Aguilar presentant el festival davant de desenes de milers de persones (foto: Localpres)

Rubí tornarà a acollir el festival LOS40 Primavera Pop, organitzat per l’Ajuntament i l’emissora de ràdio LOS40. El concert, que reunirà diversos artistes de gran èxit comercial, se celebrarà el dissabte 5 de maig a l’Escardívol i l’accés serà gratuït.

Els primers detalls sobre LOS40 Primavera Pop 2018 s’han fet públics aquest dijous en el marc del programa Anda Ya! de l’emissora musical. Per segon any consecutiu, l’esdeveniment se celebrarà a tres úniques ciutats de l’estat espanyol: el divendres 4 de maig a Madrid, el dissabte 5 a Rubí i el diumenge 6 a Màlaga. El concert de Madrid, que tindrà lloc al Wizink Center, serà de pagament mentre que la resta seguiran sent d’accés lliure.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha rebut molt positivament que LOS40 hagin apostat novament per Rubí com a seu d’aquest macroconcert: “La passada edició va ser tot un èxit, amb un Escardívol absolutament ple. Això ens va ajudar a situar Rubí al mapa però, sobretot, ens va permetre avançar en una de les nostres prioritats com a govern: oferir opcions de lleure als joves de Rubí, sobretot als adolescents”. Tal com ha recordat la primera edil, el concert celebrat el 2017 “va acabar sent una festa molt familiar en què rubinencs i rubinenques de totes les edats s’ho van passar molt bé. Un excel·lent preludi de la Festa Major que confiem que enguany tingui la mateixa bona acollida”.

Escardívol ple
Al voltant de 17.000 persones van passar l’any passat pel festival LOS40 Primavera Pop. En els moments de màxima afluència, l’Escardívol es van arribar a registrar fins a 12.000 espectadors, igualant així les nits més multitudinàries de la Festa Major.

Un públic molt jove, però també nombroses famílies, es van donar cita a Rubí per gaudir d’una quinzena d’artistes nacionals i internacionals de gran èxit comercial: Barei, Blas Cantó, Atacados, Ender, Ana Mena, Yall, David Otero, Vuit, Carlos Marco, Bombai, Sweet California, Bromas Aparte, Piso 21, Marlon, Dasoul i Cali y el Dandee, a banda de diversos cossos de ball i els DJ Víctor de la Torre i Adrián Soler, encarregats d’animar el públic en els moments previs a les actuacions. Durant l’esdeveniment no es va produir cap incident remarcable.  

Un cop anunciades les seus de LOS40 Primavera Pop 2018, properament s'aniran desvelant els artistes que actuaran a cadascuna de les ciutats.