Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival de Grafit i Art Urbà Full Colors tornarà a canviar aquest cap de setmana la plaça Josep Tarradellas Una trentena d’artistes pintaran onze murals en la sisena edició de la proposta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Festival de Grafit i Art Urbà Full Colors tornarà a canviar aquest cap de setmana la plaça Josep Tarradellas

Una trentena d’artistes pintaran onze murals en la sisena edició de la proposta

Mural del Full Colors 2021  (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Mural del Full Colors 2021 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La sisena mostra de grafit i art urbà Full Colors, que organitza l’Ajuntament de Rubí, a través del servei Joventut, amb la col·laboració de l’entitat Petados Crew, tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre. La proposta torna a canviar la imatge de la plaça Josep Tarradellas, l’espai on va néixer el festival, amb les obres d’una trentena d’artistes del grafit: Stain, Absurda Sociedad, Caneda, Idok, Ares, Teck, Mugraf, Rubicon, Chea, Atena, Kanet, Maria Die, Zoen, Obhen, Urihktr, Aker, Urih, Cayn Sanchez, Baie, Axia, Kets, Ceser, Saker, Rosa, Megui, Valiente , Jose Luis, Esme, Ruth, Maga. D’aquests, 10 artistes són de Rubí i vuit són dones, la xifra més elevada de grafiteres de la història del Full Colors. A més, per primera vegada, l’esprai no serà la tècnica exclusiva del festival: alguns muralistes treballaran  tècniques com la pintura plàstica i els retoladors.

El Full Colors s’emmarca dins de la proposta COLOR que entén l’art i l’expressió artística com una manera de transformar i millorar l’espai públic i de crear comunitat. Els i les artistes decidiran els colors i els temes de les seves creacions,  fidels a l’essència del grafit com a expressió artística.

El festival compta amb la col·laboració de La Skateboarding Rubí que dissabte al matí organitza una Battle of Skate. A més de la proposta esportiva,  tot el cap de setmana es proposen tallers artístics per a nenes i nens i activitats musicals. Dissabte, actuarà Dj Rude Lerdo (12 h) i tindrà lloc una Batalla de rap (17 h). Diumenge, serà el torn de Heydigger i Azogue a les 12 h i la tarda, l’espai musical queda reservat per les persones més joves amb Vibes, JM Benet, Paula González, MDCM Weyz i Joven Greko.