Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El festival “Teatre sense teatre” fidelitza el seu públic Tot i que la pluja va obligar a suspendre tres espectacles que es feien a l’aire lliure, la tercera edició d’aquest esdeveniment s’ha tancat amb una bona afluència d’espectadors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El festival “Teatre sense teatre” fidelitza el seu públic

Tot i que la pluja va obligar a suspendre tres espectacles que es feien a l’aire lliure, la tercera edició d’aquest esdeveniment s’ha tancat amb una bona afluència d’espectadors

“Wet floor”, un dels espectacles que s’han pogut veure a la plaça del Doctor Guardiet (foto: Cèsar Font).
“Wet floor”, un dels espectacles que s’han pogut veure a la plaça del Doctor Guardiet (foto: Cèsar Font)

El públic rubinenc ha omplert els diferents escenaris del festival Teatre sense teatre, que ha tingut lloc aquest cap de setmana. En la seva tercera edició, l’esdeveniment organitzat per l’Ajuntament amb el suport de La Tal ha tornat a portar les arts escèniques a espais poc habituals per a la seva representació: les places del Doctor Guardiet i de Salvador Allende, el gimnàs de la Schola, l’Ateneu Municipal, el local de Lectors al Tren – Espai de Llibres i l’illa de vianants.

Tots els espectacles programats en recintes tancats han tingut una gran acollida. Les dues sessions de l’obra Ventura han fet ple a l’Ateneu Municipal, igual que l’espectacle poètic i musical Voluntat indòmita, que ha tingut lloc al local de Lectors al Tren – Espai de Llibres. Pel que fa a la proposta familiar Libèl·lula, ha omplert tres quartes parts de l’aforament del gimnàs la Schola en les seves tres funcions.

Quant a la programació a l’aire lliure, s’ha vist parcialment alterada per la pluja, que ha obligat a suspendre els tres espectacles previstos diumenge a la plaça de Salvador Allende: Fuenteovejuna, Clown in libertà i Esquerdes. En canvi, el públic sí que ha pogut gaudir de tots els muntatges programats dissabte a la plaça del Doctor Guardiet ─Time to loop, Wet Floor i Guga, el rey de la abrobacia─, que han registrat una assistència de 1.500 persones aproximadament, així com de l’habitual espectacle itinerant Les Pompiers, que ha transcorregut per l’illa de vianants en diferents horaris.

Tot i la cancel·lació d’alguns espectacles, hem de fer una bona valoració del festival. En aquesta tercera edició, ja podem parlar d’una activitat arrelada i esperada pels rubinencs i rubinenques. Ens fa molta il·lusió que aquesta proposta, que va néixer amb la voluntat d’eixamplar l’oferta cultural de qualitat a Rubí i d’acostar les arts escèniques al conjunt de la ciutadania, vagi camí de convertir-se en una cita obligada d’aquestes dates”, ha argumentat el regidor de Cultura, Moisés Rodríguez.

L’Ajuntament estudia en aquests moments la programació dels espectacles cancel·lats per la pluja en una nova data.