Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia Internacional dels Drets Humans es commemorarà a Rubí amb ‘Contes per a la no discriminació’ La proposta tindrà lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler el 12 de desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Dia Internacional dels Drets Humans es commemorarà a Rubí amb ‘Contes per a la no discriminació’

La proposta tindrà lloc a la biblioteca Mestre Martí Tauler el 12 de desembre

L’activitat tindrà lloc a la biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí).
L’activitat tindrà lloc a la biblioteca (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Ajuntament de Rubí a través del Servei de Cooperació i la Sindicatura de Greuges de la ciutat organitzen un taller familiar amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans. A Rubí, l’efemèride es commemorarà dijous 12 de desembre amb una lectura de contes participativa que tindrà lloc a  la Biblioteca Mestre Martí Tauler (17:30 h). La proposta, dirigida a famílies amb infants entre els 6 i 12 anys, inclou un berenar saludable i l’activitat ‘Contes per a la no discriminació’ a càrrec d’una formadora d’educació en drets humans de la companyia Gecko con Botas.

A través dels contes es vol apropar els Drets Humans i, concretament el dret a la no discriminació per raó d’origen nacional, ètnic o social, a la ciutadania d’una manera original i pràctica. Els textos explicaran a les famílies què són els drets humans i perquè cal garantir-los. Gràcies a la dinàmica participativa de la sessió, els pares i mares aprendran a introduir la literatura infantil entorn dels Drets Humans en el quotidià de les famílies com a eina educativa i sensibilitzadora.

El Dia dels Drets Humans se celebra el 10 de desembre i commemora el dia de 1948, en què l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Declaració Universal dels Drets Humans.