Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Dia de l’arbre autòcton planta un centenar d’exemplars a Can Fatjó Aquesta celebració que arriba a la 17a edició vol fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals i el respecte per l’entorn natural https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Dia de l’arbre autòcton planta un centenar d’exemplars a Can Fatjó

Aquesta celebració que arriba a la 17a edició vol fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals i el respecte per l’entorn natural

Els arbres s'han plantat a Can Fatjó (foto: Localpres).
Els arbres s'han plantat a Can Fatjó (foto: Localpres)

L’alcaldessa Ana María Martínez, juntament amb d’altres regidores i regidors de l’equip de govern s’han sumat aquest diumenge a la 17a plantada del Dia de l’arbre autòcton. En aquesta edició, l’espai escollit per a plantar un centenar d’arbres ha estat la zona verda existent entre els carrers Topazi i Maragda, al barri de Can Fatjó.

Aquest Dia de l’arbre autòcton és sempre un èxit gràcies a la participació de la ciutadania: són moltes les famílies que ens ajuden a repoblar d’arbres diverses zones de la ciutat”, ha assegurat l’alcaldessa Ana María Martínez que ha mostrat la seva satisfacció per l’èxit de la jornada. “I precisament el fet que sigui una activitat familiar, també fa que sigui una jornada educativa on els més petits aprenen a respectar i cuidar el nostre entorn natural”, ha posat de manifest.

Durant la jornada, s’han plantat un centenar d’exemplars d’arbres autòctons ─alzines, pins, roures i freixes─ i d’arbustives ─llentiscles i viburnums─ amb l’objectiu de fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals en aquesta zona. Tots els participants han rebut un diploma d’agraïment.

Repoblar diverses zones de la ciutat
Al llarg d’aquestes 17 edicions, la plantada del Dia de l’arbre autòcton s’ha celebrat en diferents espais de la ciutat. L’any passat el lloc escollit va ser el parc de Ca n’Alzamora mentre que fa uns anys, la jornada es va celebrar a El Pinar. El bosc de Ca n’Oriol, ha acollit aquesta activitat tres edicions seguides els anys 2009, 2010 i 2011.