Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç local impulsa aquest dissabte un nou Fora Estocs Durant tot el dia, les botigues del centre oferiran els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El comerç local impulsa aquest dissabte un nou Fora Estocs

Durant tot el dia, les botigues del centre oferiran els seus productes a preus reduïts o amb descomptes especials

El Fora Estocs és una proposta bianual que es fa coincidir amb el final de les rebaixes d’hivern i les d’estiu.
El Fora Estocs és una proposta bianual que es fa coincidir amb el final de les rebaixes d’hivern i les d’estiu

Els comerciants del centre oferiran aquest dissabte els darrers productes de la campanya d’hivern en una nova edició de la fira Fora Estocs una proposta que té lloc dos cops l’any, coincidint amb el final de les rebaixes d’estiu i les d’hivern.

El Fora Estocs es concentrarà a l'illa de vianants i a la plaça Pere Esmendia. Durant tot el dia, els establiments del centre poden exposar i vendre els articles de temporada mitjançant reclams comercials. Els establiments que ho vulguin poden traure els seus articles en parades al carrer davant la seva façana o bé sumar-se a la fira destacant les ofertes, promocions o descomptes des de l'interior de la botiga.

El Fora Estocs, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, és una activitat organitzada per Comerç Rubí, la nova entitat que agrupa els comerciants locals en substitució de l’antiga Federació de Comerciants i Gremis de Rubí. En nou ens es presentarà de manera oficial en un acte a la Masia de Can Serra el pròxim divendres 17 de març a les 21 h.

Com és habitual, hi ha prevista animació durant tota la jornada. L’Esplai Riu Roig se suma enguany al Fora Estocs amb un taller de maquillatge i activitats per als més petits: a les 11 h a la plaça Pere Esmendia i a les 17.30 h a l’illa de vianants, al costat de les Galeries Rubí. MAC Rubí oferirà també una exhibició d’arts marcials, a les 17.30 h a la plaça Pere Esmendia. Tant al matí com a la tarda, la Radio Marxing Band es mourà per l’Illa de Vianants i els carrers del voltant (11 – 12.30 h i 18 – 19.30 h).