Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Petanca Unió Les Torres organitza una Melé nadalenca per apropar aquest esport als més petits El torneig s’ha disputat en la modalitat de doblets, integrats per una persona adulta i un nen o nena https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Club Petanca Unió Les Torres organitza una Melé nadalenca per apropar aquest esport als més petits

El torneig s’ha disputat en la modalitat de doblets, integrats per una persona adulta i un nen o nena

La Melé nadalenca s’ha disputat a les pistes de Cova Solera (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
La Melé nadalenca s’ha disputat a les pistes de Cova Solera (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

El Club Petanca Unió Les Torres-Rubí ha celebrat aquest diumenge al matí la 3a edició de la Melé nadalenca de petanca a les seves instal·lacions de Cova Solera. En aquesta ocasió, el torneig s’ha disputat en la modalitat de doblets, formats per un adult i un infant menor de 12 anys.

La voluntat de l’entitat a l’hora d’organitzar aquest esdeveniment ha estat fomentar aquest esport entre els més joves. D’aquí que les parelles hagin estat integrades per una persona adulta i un nen o una nena.

Els regidors d’Esports i de l’àrea de Serveis a les Persones, Juan López i Marta García, respectivament, han assistit al certamen acompanyats de dos membres més de l’equip de govern: els també tinents d’Alcaldia Maria Mas i Rafael Güeto.

El titular d’Esports ha posat de manifest la importància d’acostar la petanca als més petits: “Pot sembla que es tracta d’un esport que practica exclusivament la gent gran, però la veritat és que hi ha força afició a la petanca entre els joves de la ciutat”, ha assegurat López.

La Melé especial de Nadal ha congregat un bon nombre d’amants de la petanca aquest diumenge a les pistes de Cova Solera.