Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Petanca Santa Rosa disputa el II Open d’Hivern ciutat de Rubí L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha acompanyat l’entitat en el torneig que s’ha allargat tot el cap de setmana https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Club Petanca Santa Rosa disputa el II Open d’Hivern ciutat de Rubí

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha acompanyat l’entitat en el torneig que s’ha allargat tot el cap de setmana

El segon open ha tingut lloc a les instal•lacions del camí de Ca n’Oriol (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
El segon open ha tingut lloc a les instal•lacions del camí de Ca n’Oriol (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

El II Open d’Hivern Ciutat de Rubí ha omplert les instal·lacions del Parc de Ca n’Oriol de tripletes de petanca. El torneig ha fet competir més de 190 jugadors entre els quals hi havia esportistes reconeguts internacionalment, procedents de França i el Marroc, com Patrick Messonier, José Luis Guasch o Joel Marchendise. Els guanyadors de la categoria general ha estat la tripleta formada per Jordi Armada, Raúl Lao i José Mercado que s'han endut un premi de 2.000€.

 “Vull felicitar als guanyadors, al club per l’organització del torneig que ha portat jugadors de tot el món ... i, evidentment, les jugadores del Club Petanca Santa Rosa, que s’han proclamat campiones de lliga! Enhorabona pel campionat i l’ascens a la Tercera Divisió!”, ha dit l’alcaldessa, Ana María Martínez, que ha acompanyat els esportistes durant la competició.

El torneig s’ha desenvolupat a portes obertes en la modalitat de tripletes muntades. La primera fase s’ha jugat segons el sistema suís, és a dir formant 16 grups de 4 tripletes. De cadascuna de les categories, la general i la de consolació, han quedat 32 tripletes, que han jugat una segona fase en modalitat de partida directa. Així s'han decidit les 8 tripletes que s’han disputat els quarts, les semifinals i la final el diumenge. Les partides s’han jugat "a toc de pito", és a dir, amb límit de temps de 50 minuts i una mà addicional.