Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre i La Plana del Castell són les següents estacions de l’Alcaldia als Barris El veïnat i les entitats del Centre i La Plana del Castell tenen l’oportunitat la setmana vinent de fer arribar les seves demandes i propostes a l’administració https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Centre i La Plana del Castell són les següents estacions de l’Alcaldia als Barris

El veïnat i les entitats del Centre i La Plana del Castell tenen l’oportunitat la setmana vinent de fer arribar les seves demandes i propostes a l’administració

El despatx d'alcaldia atendrà els veïns que hi vulguin participar (Foto: Localpres).
El despatx d'alcaldia atendrà els veïns que hi vulguin participar (Foto: Localpres)

El projecte Alcaldia als Barris continua les visites per les diferents àrees de la ciutat amb la intenció de recollir noves propostes per a la millora de la qualitat de vida dels veïns. La setmana vinent és el torn de la Zona 4, formada pel Centre i La Plana del Castell. A més, aquesta ronda servirà per fer balanç de la primera edició del projecte.

La primera cita és dilluns al matí amb l’Associació de Veïns del Centre amb qui la comitiva municipal farà un recorregut pel barri entre les 10 i les 14 h. A la tarda, de les 18 a les 20 h, tindrà lloc una reunió oberta a tothom que hi vulgui participar. Serà a la seu de l’entitat veïnal.

Dimarts al matí, el despatx d’alcaldia visitarà els comerços del centre de la ciutat entre les 10 i les 14 h. A la tarda, se celebrarà una nova trobada oberta a la ciutadania, entre les 17 i les 19 h, que tindrà lloc a l’Ateneu Municipal.

Dimecres, hi haurà una visita a l’Elefant Blau entre les 11 i les 12.30 h. A la tarda, l’Associació de Veïns de la Plana del Castell acompanyará els responsables municipals en un recorregut pel barri. Finalment a partir de les 18 h, se celebrarà una reunió oberta a l’auditori del Museu Municipal el Castell.