Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri amplia l'horari per atendre l'afluència de visitants amb motiu de Tots Sants El dimecres 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb aquesta instal·lació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cementiri amplia l'horari per atendre l'afluència de visitants amb motiu de Tots Sants

El dimecres 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb aquesta instal·lació

Per Tots Sants, s’incrementa el nombre de visites al Cementiri (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Per Tots Sants, s’incrementa el nombre de visites al Cementiri (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el Cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari d’obertura entre aquest dilluns 23 d’octubre i el dijous 2 de novembre. Les persones interessades a visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del divendres 3 de novembre es recuperarà l’horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 a 13 h i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h.

Enguany, la Pregària de Difunts i Benedicció de Sepultures que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat tindrà lloc el dimecres 1 de novembre a les 16.30 h al mateix Cementiri. La capella també romandrà oberta per poder-hi dipositar espelmes. 

 

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants

Durant tota la jornada del dimecres 1 de novembre hi tornarà a haver un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el Cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries i funcionarà entre les 9 i les 18 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

  • Sentit Cementiri: rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.
  • Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.