Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cementiri amplia el seu horari d’obertura per atendre la major afluència de visitants amb motiu de Tots Sants El dilluns 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb aquesta instal·lació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Cementiri amplia el seu horari d’obertura per atendre la major afluència de visitants amb motiu de Tots Sants

El dilluns 1 de novembre s’habilitarà un servei especial d’autobús urbà gratuït que connectarà la rambleta de Joan Miró amb aquesta instal·lació

Per Tots Sants, s’incrementa el nombre de visites al Cementiri (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig).
Per Tots Sants, s’incrementa el nombre de visites al Cementiri (foto: Ajuntament de Rubí – Lali Puig)

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, el Cementiri municipal de Rubí ampliarà l’horari d’obertura entre aquest dissabte, 23 d’octubre, i l’1 de novembre. Les persones interessades a visitar la instal·lació hi podran accedir des de les 9 h del matí i fins a les 18 h de la tarda. A partir del dimarts 2 de novembre es recuperarà l’horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 a 13 i de 15 a 18 h; i diumenges i festius de 9 a 14 h.

Enguany, es recupera la pregària pels difunts que ofereix habitualment el mossèn de la parròquia de Sant Pere amb motiu d’aquesta festivitat ─l’any passat no es va poder celebrar a causa de les restriccions motivades per la COVID-19─. El respons tindrà lloc l’1 de novembre a les 17 h, al mateix Cementiri. El dia de Tots Sants i les jornades prèvies a aquesta data, el Cementiri s’ambientarà amb l’audició de música clàssica.

 

Reforç del servei d’autobús per Tots Sants

Durant tota la jornada del dilluns 1 de novembre hi tornarà a haver un servei especial d’autobús urbà que connectarà la rambleta de Joan Miró (davant de l’edifici Rubí Forma) amb el Cementiri. Aquest servei serà gratuït per a tots els usuaris i usuàries i funcionarà entre les 9 i les 18 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Les parades d’aquest servei especial d’autobús per Tots Sants són:

  • Sentit Cementiri: rambleta de Joan Miró, rotonda de l’Escardívol, carretera de Terrassa (CAP Mútua de Terrassa), c. Zamenhoff, c. Bailén, C-1413a, Can Rosés industrial i Cementiri.
  • Sentit centre: Cementiri, Can Rosés industrial, C-1413a, c. Bailén, c. Sardana, c. Pau Claris, c. Cadmo, Bullidor, c. Sant Joan, c. Espoz i Mina i rambleta de Joan Miró.

 

Guia orientativa davant una defunció 

L’Ajuntament de Rubí va editar, fa uns anys, una guia per orientar i acompanyar els rubinencs i les rubinenques que hagin de fer front a la mort d’un ésser estimat. Es tracta d’una eina que ofereix informació sobre els tràmits que cal realitzar just després de la defunció, els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de preparar el funeral, així com consells per afrontar el dol de la millor manera possible.

La guia, que es pot consultar i descarregar a l’apartat de Serveis funeraris del web municipal, també es pot aconseguir en format imprès al mateix Cementiri.