Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CEB Sant Jordi acull la Jornada tècnica interactiva de formació Rubí 2016, centrada en la metodologia de la tècnica individual L’activitat està organitzada per l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB), amb la col·laboració del consistori rubinenc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El CEB Sant Jordi acull la Jornada tècnica interactiva de formació Rubí 2016, centrada en la metodologia de la tècnica individual

L’activitat està organitzada per l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB), amb la col·laboració del consistori rubinenc

Aleix Duran, el ponent de la jornada tècnica, durant el seu pas pel FC Barcelona  (foto: FC Barcelona).
Aleix Duran, el ponent de la jornada tècnica, durant el seu pas pel FC Barcelona (foto: FC Barcelona)

L’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i del CEB Sant Jordi, organitza el proper 15 de febrer la jornada tècnica interactiva de formació Rubí 2016, centrada en la 'Metodologia de la tècnica individual'. El ponent d’aquesta activitat, que es pot convalidar com un clínic de pràcticum en diversos cursos, serà Aleix Duran, entrenador ajudant de l’ICL Manresa.

El conferenciant parlarà sobre com treballar la tècnica individual en categories de formació i de la importància d’aquest treball en l’esportista. Durant la sessió es faran diferents grups de treball amb el ponent. Les demostracions en pista es realitzaran amb la col·laboració de jugadors júniors i cadets del CEB Sant Jordi.

Aleix Duran, nascut a Terrassa l’any 1977, va iniciar la seva carrera al CB Olesa, on hi va estar dues temporades (2001-2003). Aleshores va iniciar una llarga etapa al Bàsquet Manresa (2003-2013), equip on va exercir de preparador físic, d’entrenador de les categories inferiors i d’entrenador ajudant d’Oscar Quintana i Jaume Ponsarnau. Les temporades 2013-2015 va ser entrenador del FC Barcelona "B". Després d’aquest parèntesi de dos anys al filial del Barça, ara ha tornat a l’equip del Bages, on és la mà dreta d’Ibon Navarro.

La jornada tècnica interactiva de formació Rubí 2016 tindrà lloc el dilluns 15 de febrer (20 h) a les instal·lacions del CEB Sant Jordi, al c. Cervantes, 75. Tots els participants rebran un certificat acreditatiu de la seva assistència.

Inscripcions
Les inscripcions per a participar en aquesta sessió tècnica s’han de realitzar a l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol (ACEB): a l’adreça de correu electrònic , a través dels telèfons 93 451 08 61 i 93 454 53 30 o bé de manera presencial a les oficines de la mateixa ACEB, ubicades a la rambla de Guipúscoa, 23-25 2n A de Barcelona.

Els socis de l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol estan becats, per la qual cosa no hauran d’abonar la inscripció de la jornada. Les persones que no siguin sòcies de l’ACEB però disposin de la llicència federativa d’entrenador hauran de pagar 10 euros, mentre que el preu per a  la resta d’assistents és de 30 euros.

Convalidacions
Aquesta activitat es pot convalidar com a clínic de pràcticum per aquells que tenen el 'Curs de certificació d’iniciació al basquetbol', el 'Curs de certificació formació en basquetbol' i també pels que tenen la part teòrica aprovada del 'Curs d’entrenador de categoria sènior en basquetbol', d’acord amb la normativa de la Federació Catalana de Basquetbol. Paral·lelament, els alumnes del 'Curso de entrenador superior' també podran convalidar-lo per hores del pràcticum.

Aquesta jornada tècnica també es podrà validar com a hores del bloc de pràctiques dels cursos dels 'Ensenyaments d’esports de bàsquet'. En aquest cas, es tindran en compte un màxim de tres activitats de formació continuada organitzades per l’ACEB i comptabilitzaran un màxim del 20% de les hores del bloc de pràctiques.