Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El casal d’estiu del Centre d’Educació Especial (CEE) de Ca n’Oriol dona servei a 34 infants L’alcaldessa i la regidora de Serveis a les Persones han visitat aquest dilluns el centre que l’any passat es va incorporar a l’oferta d’estiu per a nens i nenes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El casal d’estiu del Centre d’Educació Especial (CEE) de Ca n’Oriol dona servei a 34 infants

L’alcaldessa i la regidora de Serveis a les Persones han visitat aquest dilluns el centre que l’any passat es va incorporar a l’oferta d’estiu per a nens i nenes

Els nens i nenes han fet activitats d’aigua (foto: Localpress).
Els nens i nenes han fet activitats d’aigua (foto: Localpress)

Durant aquest mes de juliol, 34 nens i nenes amb necessitats especials participen al casal d’estiu del Centre d’Educació Especial de Ca n’Oriol. Es tracta d’una iniciativa de l’AMPA de l’escola que l’any passat es va  incorporar a l’oferta de casals d’estiu amb el suport de l’Ajuntament de Rubí. “La incorporació d’aquest casal l’any passat a l’oferta de casals de la ciutat ha estat una decisió encertada que forma part del nostre compromís amb l’educació, el lleure, la infància i la ciutat inclusiva”, ha dit l’alcaldessa Ana María Martínez. La màxima edil ha visitat el centre aquest dilluns acompanyada de la regidora de Serveis a les Persones, Marta García.

El Casal,  gestionat per l’Associació L’Estel, es desenvolupa des de principis de mes i fins al 28 de juliol amb un horari de 9 a 14 h, tot i que fora d’aquesta franja s’ofereix també servei de bon dia, de menjador i de tarda. Els 34 infants que hi assisteixen gaudeixen d’activitats de lleure i educatives semblants a les de la resta de casals. Aquest any, les activitats s’estructuren al voltant del personatge Ramón Rodamón i cada setmana es dedica a un país. “Agraïm la feina de l’AMPA i l’associació Estel per fer possible que aquests 34 nois i noies puguin gaudir en condicions d’igualtat del lleure que és més que necessari per a tots els infants”, ha conclòs l’alcaldessa.

L’Ajuntament té previst subvencionar la proposta de Casal amb 18.120 €. Igualment, amb l’objectiu de garantir el lleure inclusiu, el consistori també assumeix el cost de contractació de vetlladors o vetlladores en aquells casos que un infant amb necessitats especials s’inscrigui a algun dels altres casals d’estiu que s’ofereixen a Rubí.