Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cantautor Jere i el grup Arumbo actuaran a l’envelaRts el proper cap de setmana Les actuacions dels artistes rubinencs tindran lloc des del terrat del Mercat Municipal i es podran seguir en directe per Instagram https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El cantautor Jere i el grup Arumbo actuaran a l’envelaRts el proper cap de setmana

Les actuacions dels artistes rubinencs tindran lloc des del terrat del Mercat Municipal i es podran seguir en directe per Instagram

Jere en una actuació a Rubí l’any passat (foto: Roscko Fotografía).
Jere en una actuació a Rubí l’any passat (foto: Roscko Fotografía)

El cicle envelaRts es traslladarà el proper cap de setmana al terrat del Mercat Municipal. El cantautor Jere i el grup Arumbo seran els protagonistes de les actuacions programades els dies 20 i 21 de juny respectivament a partir de les 21 h.

Coincidint amb les dates en què tradicionalment se celebra la festa de la Zona del Mercat, l’envelaRts situarà el seu escenari a l’edifici que dona nom al barri. Des de dalt d’aquest emblemàtic emplaçament, els artistes locals Jere i Arumbo faran arribar la seva música al veïnat de l’entorn i a totes les persones que es connectin en directe a l’Instagram de @rubi_ciutat.

Jere és un dels músics rubinencs amb més projecció fora de la ciutat. La seva carrera discogràfica arrenca el 2007 amb Improperios, títol que acabarà donant nom a la seva banda a partir de 2016. En els darrers anys, el cantautor ha compaginat la seva activitat amb el grup amb un projecte més personal, Íntimo, que li ha permès reinterpretar les seves cançons de sempre amb nous arrenjaments de piano, corda i vent. El seu darrer èxit ha estat el senzill Qué mas quisiera, on ha comptat amb la participació de la cantant Rosana.

Arumbo és el projecte de Marta Meix i Jonas Mertens. La banda va néixer el 2015 i actualment suma sis integrants de diferents orígens musicals, tot i que al concert de l’envelaRts hi actuaran en format de duo. Arumbo fusionen la rumba, el reggae i els sons de l’Orient Mitjà per generar cançons ballables però no exemptes d’emoció i reivindicació social. El grup compta amb un llarga durada publicat el 2018, Camino de vuelta.

Jere actuarà el dissabte 20 de juny a partir de les 21 mentre que Arumbo ho farà diumenge a la mateixa hora, coincidint amb la celebració del Dia de la Música. Els seus concerts es podran seguir a l’Instagram de @rubi_ciutat i, posterioment, es podran veure per un temps limitat al canal de YouTube de l’Ajuntament.

Tornen les arts en viu
El cicle envelaRts vol acompanyar els rubinencs i rubinenques en el procés de desescalada i fer suport al sector de les arts en viu, especialment castigat per les restriccions que ha imposat l’actual situació d’emergència sanitària. La iniciativa consisteix en petites actuacions, senzilles però representatives d’una cultura de qualitat, en què l'artista local té tot el protagonisme i compta amb una escenografia mínima. Els espectacles es fan durant el cap de setmana, en un primer moment als terrats d’edificis municipals sense públic presencial, més enllà del veïnat pròxim que pugui arribar a veure’ls des de les seves llars. Quan la ciutat vagi recuperant la normalitat, la voluntat de l’Ajuntament és poder traslladar les actuacions a les places i carrers de la ciutat i diversificar-ne el seu contingut, obrint la proposta a altres disciplines que no siguin la música, com per exemple el circ o el teatre.

El cicle va arrencar el passat cap de setmana amb els concerts de Carolina Alabau i el Trio de Clarinets de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.

Imatges relacionades

Arumbo (foto: Arumbo)
Arumbo (foto: Arumbo)