Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 36è Concurs de màscares de Carnaval ja té guanyadores Itziar Cantora i Rocío Ortiz han estat les guardonades amb els primers premis de les seves respectives categories https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El 36è Concurs de màscares de Carnaval ja té guanyadores

Itziar Cantora i Rocío Ortiz han estat les guardonades amb els primers premis de les seves respectives categories

Les guanyadores, amb el regidor d'Infància i Educació i el director d'edRa (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Les guanyadores, amb el regidor d'Infància i Educació i el director d'edRa (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Els actes del Carnaval 2023 s’han obert aquest dijous amb el lliurament dels premis del 36è Concurs de màscares de Carnaval, organitzat per l’Associació d’Alumnes i Exalumnes d’edRa +e. El certamen ha rebut un total de 170 propostes, presentades en tres categories d’edat: de 4 a 9 anys (categoria A), de 10 a 15 anys (categoria B) i de 16 en endavant (categoria C).

A la categoria B, el primer premi ha estat per Itziar Cantora, autora de l’obra Seiryü, i l’accèssit s’ha atorgat a Lara Hernández per la màscara Butterfly.

Les guardonades a la categoria C han estat Rocío Ortiz, primer premi amb Baby Disco, i Elisenda Solé, que ha guanyat l’accèssit amb la proposta Cuidabosc.

Com ja és habitual, a la categoria A no s’han lliurat premis a les millors obres sinó que tots els infants han rebut un obsequi sorpresa. A la categoria B, la guanyadora ha rebut 70 € en material artístic, mentre que l’accèssit ha estat recompensat amb material per valor de 30 €. En el cas de la categoria C, l’autora de la màscara guanyadora ha rebut material artístic valorat en 100 € i la possibilitat d’assistir gratuïtament a un taller trimestral d’edRa. L’accèssit en aquesta categoria es premiava amb material artístic per valor de 75 €.

El lliurament dels premis ha anat a càrrec del regidor d'Infància i Educació, Víctor García Correas.

Les màscares presentades al concurs quedaran exposades a l’Espai Expositiu Pepa de Haro de l’Escola d’Art i Disseny edRa fins al 3 de març.

Objectius de Desenvolupament sostenible