Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

edRa farà jornada de portes obertes en línia els dies 15 de febrer i 16 de març El proper curs, l’escola pública d’art i disseny posarà marxa un programa 3x2 en graus superiors que permetrà obtenir la doble titulació de Gràfic Publicitària i de Gràfica Audiovisual en tres anys https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

edRa farà jornada de portes obertes en línia els dies 15 de febrer i 16 de març

El proper curs, l’escola pública d’art i disseny posarà marxa un programa 3x2 en graus superiors que permetrà obtenir la doble titulació de Gràfic Publicitària i de Gràfica Audiovisual en tres anys

edRa farà jornada de portes obertes en línia els dies 15 de febrer i 16 de març.

L’escola d’art i disseny edRa prepara dues jornades de portes obertes virtuals per explicar l’oferta formativa del centre. Les sessions seran dimarts 15 de febrer i dimecres 16 de març, a les 18 h. Les persones interessades s’han d’inscriure omplint un formulari a http://www.portesobertes.artedra.net/. L’escola els farà arribar un enllaç i les instruccions per a accedir a les portes obertes virtuals en format videoconferència.

Com a novetat, el proper curs 2022-2023 edRa posarà un programa 3x2 en graus superiors que permetrà obtenir la doble titulació de Gràfic Publicitària i de Gràfica Audiovisual. Escollint aquesta modalitat, l'alumnat podrà aconseguir dues titulacions en tres anys: en els dos primers, l'alumnat obté el títol del Cicles Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària i en el tercer curs, el de Gràfica Audiovisual.

L'escola d'art i disseny municipal oferirà dos Cicles Formatius de Grau Mitjà de Serigrafia Artística i Assistència al Producte Gràfic Interactiu i un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Interiorisme. A més, l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de Gràfica Interactiva d’edRa pot obtenir el títol de Batxillerat Artístic superant un curs acadèmic addicional a l’Institut La Serreta. Així, l’alumnat té accés a la doble titulació en tres anys: amb els dos primers cursos, els i les estudiants obtenen el Grau Mitjà de Gràfica Interactiva i, aprovant el tercer curs, també el títol de Batxillerat d’Arts. Des d’aquest curs, edRa forma part del programa Erasmus+ i el seu alumnat de cicles formatius pot participar en intercanvis de mobilitat.

Pel que fa als estudis no reglats, l’escola impartirà els habituals tallers d’expressió plàstica per a infants de 4 a 16 anys, tallers monogràfics d’art per a persones a partir de 16 anys, seminaris d’art de 12 a 20 hores i un curs d’introducció al disseny que prepara l’alumnat per accedir als Cicles Formatius.

A banda de detallar tota aquesta oferta, a la jornada de portes obertes virtuals s’explicarà quina és la metodologia de treball d’edRa, basada en el contacte constant amb les empreses i les entitats de l’entorn, i quins són els projectes que desenvolupa el centre dins i fora de les seves instal·lacions amb l’objectiu de complementar l’aprenentatge de l’alumnat i enriquir l’activitat cultural de la ciutat ─exposicions, sortides, xerrades, col·laboracions amb col·lectius locals, etc.