Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns es reinicien les obres d’ampliació de l’skatepark i d’adequació del terreny que acollirà la petanca Santa Rosa Els treballs es van aturar a mitjans de març com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dilluns es reinicien les obres d’ampliació de l’skatepark i d’adequació del terreny que acollirà la petanca Santa Rosa

Els treballs es van aturar a mitjans de març com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19

Les obres a l’skatepark permetran ampliar les instal·lacions (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les obres a l’skatepark permetran ampliar les instal·lacions (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El dilluns 18 de maig es reprenen les obres d’ampliació de l’skatepark de Can Sant Joan i els treballs per traslladar les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, ubicades actualment a Ca n’Oriol, a un nou emplaçament, situat al costat de l’estadi de Can Rosés. Totes dues actuacions es van haver d’aturar el 16 de març amb un 80% de l’obra executada, arran de la declaració de l’estat d’alarma per frenar l’expansió de la Covid-19.

Amb les obres d’ampliació de l’skatepark, l’Ajuntament vol augmentar la superfície dedicada a aquesta pràctica esportiva, dissenyar un circuit pensat per a diferents nivells i crear zones d’estada perquè les persones que acompanyin els i les patinadores puguin gaudir d’aquest espai. Els treballs estaven molt avançats en el moment en què van quedar interromputs: només mancava executar tot el paviment de formigó de la zona patinable, pavimentar la connexió entre el nou skatepark i l’antic, col·locar el mobiliari urbà i l’enllumenat. Aquests intervencions es realitzaran a partir de dilluns i durant aproximadament unes nou setmanes.

Pel que fa a l’adequació del terreny on s’ubicaran les instal·lacions del Club de Petanca Santa Rosa, els treballs també estaven a la recta final, ja que només faltava executar un 20% de l’obra. Així, a partir de dilluns s’executarà la base per col·locar les casetes i es faran les pistes de petanca, a banda de col·locar mobiliari urbà i instal·lar la il·luminació. Es preveu un termini d’execució d’un mes i mig, aproximadament.

A banda d’aquestes dues actuacions, incloses al Pla d’inversions financerament sostenibles (PIFS), també es van aturar les obres del carrer Lourdes i els treballs per realitzar una plataforma sobre el talús del camp de futbol del 25 de Setembre per alliberar l’espai que ara ocupen els mòduls prefabricats, on s’hi haurà de construir un edifici que aglutini els diferents serveis. L’Ajuntament està treballant per poder reiniciar aquestes actuacions a principi de juny.