Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous 18 de juny s'inicia el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música per al curs 2020-2021 El tràmit es farà per via telemàtica, a través d'un formulari a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dijous 18 de juny s'inicia el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música per al curs 2020-2021

El tràmit es farà per via telemàtica, a través d'un formulari a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí

Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça (foto  Ajuntament de Rubí).
Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça (foto Ajuntament de Rubí)

Les persones interessades a cursar estudis a l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés podran presentar la seva sol·licitud de preinscripció des de dijous 18 de juny fins a dimarts 23 de juny, inclosos. El tràmit es farà per via telemàtica, a través d'un formulari que s'habilitarà dins del període fixat a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí. En aquells casos excepcionals en què els sol•licitants no puguin fer la presentació telemàtica, ho poden comunicar al correu de l’escola escola.musica@ajrubi.cat i/o al telèfon 93 588 70 00 ext. 4410 per rebre les indicacions oportunes. La preinscripció només l’hauran de fer les persones que no són alumnes de l’escola en l’actualitat i que volen accedir-hi a partir del curs vinent.

La llista de sol·licituds es publicarà el dimecres 1 de juliol a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Les possibles reclamacions es podran presentar els dies 1, 2 i 3 de juliol; a través del correu electrònic del centre.

Les peticions amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça. En cas que el nombre d'aquests sigui superior al de vacants, s'adjudicaran les places donant preferència als demandants que ja tenen germans matriculats al centre i després, per sorteig. Si una vegada adjudicades places a tots els sol·licitants amb domicili a Rubí encara queden vacants, es repetirà el procés amb les persones preinscrites de fora de la ciutat. La llista de sol·licituds ordenades es publicarà al web municipal el dijous 9 de juliol.

Fora del termini fixat, es podrà fer la preinscripció però no entrarà en sorteig i s'ordenarà per ordre d'entrada.

Un cop finalitzat tot el procés, es fixarà un dia per publicar les llistes definitives i formalitzar la matrícula de manera presencial i amb cita prèvia.